Göztepe ile Eskişehirspor arasında bugün Antalya'da oynanacak TFF 1. Lig Play-Off Finali öncesinde stat içi ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

TFF 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Eskişehirspor - Göztepe final maçı öncesi güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı. Emniyet, İzmir ve Eskişehir'de son iki gündür yoğun bir havai fişek ve patlayıcı satışı yapıldığı bilgisini alır almaz harekete geçti.

Maç öncesi ve sonrası yaşanabilecek olayları önlemek için stat içinde ve stat dışında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Öte yandan sosyal medyada havai fişek ve benzeri ürünlerin stada nasıl sokulabileceğine dair rakip taraftar gruplarının birbirleri ile fikir alışverişinde bulundukları gözlendi.

Eskişehir ile Göztepe arasında oynanacak olan maç öncesi Antalya Stadyumu'nda çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Tribün önleri ise yüksek bariyerler ile kapatıldı. Antalya polisi stat çevresinde kademeli güvenlik önlemleri alarak taraftarları arama noktalarından geçirecek.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri alınan yoğun önlemlere rağmen taraftarların saha olaylarına sebep olmaları durumunda kulüplerin, yeni sezonda ciddi yaptırımlar ile karşı karşıya kalacağını da belirtti.

Editör: TE Bilişim