TFF İLE TÜFAD Eskişehir şubesinin ortaklaşa düzenlediği, Efsane Başkan Ahmet Sezer’in adı verildiği Grassroots C kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler diplomalarını düzenlenen törenle aldılar.
30 antrenör ilk yardım sertifikalarını ve kimlik kartlarını düzenlenen törenle teslim aldılar. Diploma törenine Eskişehirspor Teknik direktörü Sayın Coşkun Demirbakan, TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, Efsane futbolcu Ender Konca, TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar
Şube Başkanı Ahmet Bingöl konuşmasında, “Bu zor şartlarda Eskişehirspor’da görev yapan  Coşkun Demirbakan hocamıza bu gün bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ederim. Hocam Eskişehirspor 'a geldiğin bu güne kadar istişare halindeydik. Bu gün bizimle ve kursiyerlerle olması, Antrenörlüğe ilk adımı atan kursiyerler için de çok önemliydi. Biz Eskişehir Evladı olan Coşkun hocamızın Büyük TÜFAD ailesi olarak yanındayız. Üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi. 
Başkan  Bingöl Antrenörlüğe ilk adımı atan kursiyerleri ise tebrik etti. Burada bir konuşma gerçekleştiren Bingöl, “Aldığınız bu ilk diplomayı başka kapıları açmak için anahtar olarak kabul edin. Yetinmeyin çok çalışarak kendinizi geliştirin kendinizi kapatmayın yeniliğe açık olun. Hepinize hayırlı olsun” dedi. 
Antrenörlere sertifikalarını veren Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise genç antrenörleri tebrik etti. Demirbakan yaptığı açıklamada, “Futbolcular tarafından ilginizle sevilirsiniz, bilginizle sınanırsınız. Bunu her zaman öncelik edin. Diplomalarınız hayırlı uğurlu olsun. Türk futboluna faydalı olmanızı temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim