Haber: Erdoğan Ekiner 

Mihallıççık-Orhangazi maçı ve sonrasında Mihallıççıkspor’a beş kırmızı kart!..

Mihallıççıkspor-Orhangazispor birinci amatör küme maçına tartışmalı pozisyonlar, kararlar ve itirazlar damgasını vurdu.. Maç 3-3 gol düellosu biçiminde devam ederken bir sertlik sonucu ilk kırmıza kart çıktı. Daha sonra ise Orhangazili bir oyuncunun ofsaytta olduğunu düşünerek duraksadığı ve buna karşın hakemin "Devam et" dediği noktasındaki itirazlar ve Mihallıççıkla kalecinin "Kör müsün hocam" diye tepki göstermesi ikinci bir kırmızı kartı beraberinde getirdi..

Adı Alperen olan ve soyasdının "Barut"olduğu belirtilen hakemin kararı sonrasında 9 kişi kalan Mihallıççıkspor 4-3 mağlub durumdayken, iki gol fırsatını kaçırdı ve maç 5-3 Orhangazispor'un galibiyeti ile sona erdi.

Maç sonrası hakemin tartışmaları kararlarına tepki gösteren Mihallıççıkspordan üç oyuncu daha kırmızı kart gördü. Üniversite Evleri Sahasındaki maçtan sonra, Mihallıççıksporlu bazı futbolcular Orhangazili futbolcunun kendilerine "Ben ofsaytta olduğum düşünerek durmuştum, hakem devam et deyince golü attım" dediğini ve bu golün yanı sıra ilk golün de ofsayt olduğunu iddia ettiler.. Mihallıççıksporlu futbolcular diğer bir golün de ofsayt olduğunu iddia ettiler.. Maç bitiminde kimliği belirlenemeyen bir şahıs hakem odasının camı kırıldığı söylendi. Mihallıççıkspor antrenörünün ise "Takımın yarısını kırmızı kartlı şimdi" biçiminde yakındığı görüldü.. Mihallıççıkspor Başkanı Hilmi Duman maçta kırmızı kartlar çıkarken "Maç öncesi üçüncü sıradaydık.." diyerek üzüntüsünü dile getirdi..

Maçın gözlemcisinin Alperen Barut adlı hakem ve yaşanan tartışmalar konusunda nasıl bir rapor hazırlayacağı merak ediliyor.. Tartışmalar Üniversite Evleri Sahasına ek polis ekibinin de gelmesine neden oldu..

Editör: TE Bilişim