Nesine.com Eskişehir Basket’in  yapacağı final maçı için Eskişehirspor Taraftarlar Birliği ve Nefer Tribün  lideri  Murat Diri, tüm Eskişehirlilerin basketbol maçına gitmesini istedi.

Rakip takımın taraftarları Bursalıların bu maç için bin kişi geleceğini belirten Diri, “Bizlerin kendi evinde deplasman yaşamaması için tüm şehrimizin oraya akın etmesi gerekiyor.Ayrıca Basket maçına gelmek isteyen taraftarlarımız için, Çarşamba günü saat 17.00’de Espark önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacaktır. Maça gelen oruçlu arkadaşlarımız için maç sonunda İftariyelik yemek dağıtılacaktır.” Dedi.

Diri, Basket maçından sonra ZTK Final maçına gidecekler için Final maçının biletinden dağıtılıp ücretsiz otobüsler kaldırılarak stadyuma götürüleceklerini söyledi.

Diri, otobüsler konusu ile ilgili şunları söyledi:

“Bilindiği üzere deplasmanlara otobüs sıkıntısı yaşanmaktadır. Basket maçına gelen taraftarımıza Antalya’da oynanacak olan Play Off finaline gitmek için ücretsiz otobüsler tahsis edilecektir. Otobüs sıkıntısı olduğu için diğer otobüsler kişi başı 40₺ olacaktır.

Bu şehir başka şehir ŞAMPİYON ESKİŞEHİR..

HAYDİ SALONA”

                                

Editör: TE Bilişim