Türkiye İşitme Engelliler Federasyonun Organize Ettiği 2021 Yılı Faaliyet Programında yer alan Dövüş Sanatları Judo Karate ve Taekwondo Müsabakaları Ankara Sincan Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

4-5-6 Haziran 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan müsabakalar Sporcuların Kendi Branşlarının Teknik Becerilerini Sergileyeceği, Bay-Bayan ve Farklı Yaş Gruplarında yapılacak olup, Sarar Spor Kulübü sporcularından Türkiye Şampiyonu Avrupa üçüncüsü ve Dünya ikincisi olan MEHMET KIZILKAYA Taekwondo Poomsae Branşında Sarar Sporu temsil edecek olup iddialı hazırlanıyor.

Pandemi Süresi İçinde Kondisyon Ve Teknik Çalışmayı Hiç Bırakmayan Mehmet Kızılkaya, Müsabakadan İyi Bir Sonuç İle Dönmeyi Hedefliyor.

2022 Yılı İçinde İşitme Engelli Kategorisinde Olimpiyatlarda Ülkemizi ve Sarar Spor Kulübünü Temsil Etmek İstiyor. Antrenör Şakir Acet ve Sarar Spor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban yaptığı açıklamada Sporcumuz ’un başarılı olacağına inandığını belirterek ilimiz ve kulübümüz adına mutluyuz diyerek, sporcu Mehmet Kızılkaya’ya başarılar dilediler.

Editör: TE Bilişim