Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu ve sponsor Nesine.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gülbakanoğlu, Süper Lig yolculuğu hakkında açıklamalarda bulundu

Sezon boyunca müthiş bir performans sergileyerek Süper Lig’e yükselen Nesine.com Eskişehir Basket’te Başkan Sinan Özeçoğlu Fanatik gazetesine açıklamalarda bulundu. Başkan Özeçoğlu 1. Lig için iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, “Yaklaşık 10 ay önce sezon planlaması yaparken bu lig için iddialı bir kadro kurma hedefiyle yola çıktık. Birçok kulüp bu amaç için senelerce uğraşırken bu hedefe bir senede ulaşabilmek tabi ki kolay değildi. Fakat bizim için Eskişehir isminin geçtiği her yerde iddia olmazsa olmaz. Ne mutlu ki hedeflerimize ulaşmış durumdayız. Kadroda tek bir değişiklik yapmadan Federasyon Kupası’nı kazandık, şimdi de Türkiye Süper Ligi’ne çıktık” şeklinde konuştu.

“Başarının önemli kahramanları”

Başarıya ulaşmayı en çok hak eden iki takım olan Eskişehir ve Sakarya’nın gelecek sezon Süper Lig’e renk katacağını belirten Başkan Özeçoğlu, “Emeklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza, sponsorumuz Nesine.com firma ve yetkililerine, tüm teknik ekip ve oyuncu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sezon boyunca bize ev sahipliği yapan Anadolu Üniversitesi ve en önemlisi de bizleri her maçta artarak destekleyen ve takımın şehirle bütünleşmesini sağlayan çok değerli taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bu başarının diğer önemli kahramanlarıdırlar. Tüm şehrimizle bu başarıyı doyasıya kutlayıp, önümüzdeki sezonlarda istikrarlı ve kalıcı bir yapılanmayı oluşturmak adına çalışmalara başlamak istiyoruz. Bu şehre orta vadede bir Avrupa Kupası getirmek bizlerin tek amacı” dedi

“Doğru karar vermişiz”

Eskişehir Basket’in isim sponsoru Nesine.com Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gülbakanoğlu ise şu ifadeleri kullandı; “Eskişehir’in dinamizmi ve şehir kültürü hepimizin beğenisini almıştır. Her kesimden insanımızın bu şehri Türkiye’de parmakla gösterdiği ve yaşanabilir bir şehir olarak gördüğü bilinir. Biz de bunu gördük ve kulüp yönetiminin projelerine inandık ve bu takıma güvendik. ‘Nesine.com Eskişehir Basket’ ismiyle yanlarında yer almaya karar verdik. Görüyoruz ki çok doğru bir karar vermişiz. Bundan sonra bizim yapacağımız, katkı sağlamaya ve kulübün hedeflerine yardımcı olmaya devam etmek.”

“Desteğimiz sürecek”

“Spor kulüplerimizin Avrupa standartlarını yakalaması ve kalıcı başarılar kazanabilmesi için marka değerlerini yükseltecek adımlar atması gerek. Bunun için de sponsor destekleri kulüplerimiz için büyük önem taşıyor. Biz de Nesine.com olarak Türk sporu için bu perspektifte düşünerek katkılar sunmaya azami gayret sarf ediyoruz. Gerek Euroleague ile yaptığımız işbirliği gerek basketbol kulüplerimizle yapmış olduğumuz sponsorluklar bunu bize gösteriyor. Biz Nesine.com olarak tüm bu faaliyetlerin içerisinde yer almaktan büyük keyif alıyoruz. Nesine.com olarak, 10 yılı aşkın bir süredir Türk sporuna hizmet veriyoruz. Bundan sonra da destek vermeyi sürdüreceğiz.”

Editör: TE Bilişim