Eskişehir Ormanspor transfer çalışmalarında ayağını gazdan çekmeden prensipte anlaştığı  Rize Güneysuspor Kulübü’nden İbrahim Bircan ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde Başkanımız Recep Temel “Bafralı bir hemşehrimizi daha transfer etmek tatlı bir tesadüf oldu.Şaka bir yana onların işi daha zor olacak ama hedeflerimiz doğrultusunda İbrahim Bircan’da elinden geleni yapacaktır.”şeklinde konuştu.

İmza töreninde hazır bulunan Başkan Yardımcımız Emrah Ersoy ise  “Transfer komitemiz titiz çalışmalar neticesinde doğru isimleri kulübümüze kazandırmaya devam ediyor.İbrahim Bircan’da bu isimlerden biri ve gücümüze güç katacağından şüphemiz yok.Kendisi ailemize hoşgeldi ve başarılı bir sezon diliyorum.”şeklinde açıklamada bulundu.

İbrahim Bircan imza sonrasında “Eskişehir Ormanspor çatısı olmaktan çok mutluyum,başkanımızında belirttiği gibi Bafra’lı olmak artı bir motivasyon olacak,hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”şeklinde konuştu.

İbrahim Bircan 1989 yılında  Samsun Bafra’da doğdu. Hentbole Bafra’da başlayan daha sonra Büyükşehir Belediye Ankaraspor’da 2006-2018 yılları arasında 12 yıl bulunduktan sonra , 2018-2020 yılları arasında Antalyaspor’da oynadı.Son olarak Rize Güneysu kulübünde yer alan savunması ile ön plana çıkan başarılı sol kanat oyuncusu 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda yer alacak.

Editör: TE Bilişim