Eskişehirspor İcra Kurulu Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eskişehirspor İcra Kurulu Üyesi Harun Adıgüzel, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek,  “İcra kurulu gerek STK’lar, gerek sendikalar, gerek siyasi partiler, gerek kamu ve kuruluşları ile sırayla görüşmelere başladı. Yarın TÜLOMSAŞ’ta bin 500 kişinin katılımıyla bir toplantı yapacağız. İlk hareketimizi oradan başlatıyoruz. Toplantıda yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular yer alacak” dedi.

OTOPARKTAN 6 BİN LİRALIK GELİR

Adıgüzel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tesislerimizin önündeki otoparkın işletmesini aldık.  İçerde oynadığımız maçlarda özel güvenlikçilere ve emniyet güçlerine vermiş olduğumuz bir kumanya var. Bu 5-6 bin lira hatta 10 bin liraya kadar çıkıyor. 2 haftadır kumanya ücreti bu otoparktan karşılıyoruz.”

7 BİN FORMA FABRİKALARA SATILACAK

“Elimizde 7 bin 700 adet formamız var. Önümüzdeki hafta OSB’deki firmalara gideceğiz ver en az 50 forma almalarını rica edeceğiz. Her firmadan 5 bin lira gibi para toplamış olacağız. 7 bin 700 formayı sattığımız zaman tesislerin gideri ve personel ücretleri için kaynak sağlamış olacağız.”

YARDIM GECESİ DÜZENLECEK

“OSB’lerle görüştük bir gece yapmayı planladık. Sanatçıların katılacağı bir yardım gecesi düzenleyeceğiz. “

AVRUPA ESKİŞEHİR’E GELECEK

“Osmangazi Üniversitesi ile bir sözleşme imzaladık. Avrupa projesi yapacağız. Altyapı takımlarını Eskişehir’e getirip bir turnuva düzenleyeceğiz. Kendi çocuklarımızı da Avrupa’ya götürerek orada yetişmelerini sağlayacağız.”

U-21 TAKIMI LİGDEN ÇEKİLİYOR

“Anadolu Üniversitesi ile görüştük ve bu hafta U-21 hariç bütün altyapı takımlarını deplasman masraflarını karşılayacak. Maalesef yeterli maddi gücümüz olmadığı için U-21 takımızı bu hafta deplasmana götüremiyoruz. U-21 takımını ligden çekmeyi düşünüyoruz.”

ESSTORE İLE 5 YILLIK ANLAŞMA

“Esstore ile 5 yıllık sözleşme imzaladık. Kısa süre içerisinde açılış yapılacak. Ve oradan da bir gelirimiz olacak. “

ŞEHRİ SEVDA’DAN 18 BİN LİRA

“Taraftarlarımız Osmanlıspor öncesi kendi aralarında makbuz karşılığı stada gelenlerden yardım çalışması yaptı ve 11 bin 120 lira para topladı. O para şuanda bizde. Ayrıca yine taraftar grubumuz Şehri Sevda Grubumuz da bir para topladı 18 bin lira. Bu kulüp çalışanlarımıza dağıtıldı.”

İSTANBULSPOR PRİMLERİ ÖDENDİ

“200 bin lira olan İstanbulspor galibiyet primini bugün itibariyle dağıttık. Osmanlıspor primlerimizi Cuma günü dağıtacağız.”

ELAZIĞ MASRAFLARI KARAGÖZ VE SEVİNÇ’TEN

“Elazığ deplasmanı için şehir harekete geçti diyebiliriz. 40 bin liraya ihtiyacımız var. Ciğerci Ahmet Karagöz 5 bin lira bağışladı. Osman Sevinç 5 bin lira verdi.3-5 kişiyle görüşüyoruz. Bugün yarına kadar bir miktar para toplayacağız. Maçtan önce topladığımız 11 bin liramız vardı. Onlarla deplasman masrafını karşılamış olacağız.”

BAKLİYAT ANLAŞMASI YAPILDI

“Yayla Bakliyat ile 2 yıllık bakliyat anlaşması yaptık. Has Gıda Mustafa Keskin bir kamyon gıda gönderdi.”

ES ES YAZ 7979’A GÖNDER

Ketçup firması ile yapılan sözleşme hakkında bilgi veren Adıgüzel, “7979’a ESES yazıp yolladığınız zaman aylık 10 liralık bir destekte bulunuyorsunuz.   5 liradan 70 liraya kadar limiti var. ESES yazıp yolladıktan sonra gelen mesaja evet yazdığınız zaman her ay düzenli olarak 10 faturasına yansıyor.  Esnaf ziyaretleri başlayacak. İşadamlarına gideceğiz. Statta bunun tanıtımızı yapacağız. ESES 20 lira yazarsanız 20 lira buna benzer kesinti olacak” diye konuştu. Adıgüzel, “Bizim tek düşüncemiz bu takımı yürütmek. Sahaya çıkmasını, top oynamasını sağlamak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim