Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ertelenen kongreden sonra açıklamalarda bulundu. Akgören şunları söyledi; "Eskişehir'in atanmışlarına seçilmişlerine, mülki amirlerinin önümüzdeki hafta yanımızda olmalarını önemle rica ediyorum. Eskişehirspor'a sahip çıkmak Eskişehirlilik görevidir. Gelmek zorundalar, buradan hiç kimse kaçamaz. Önümüzdeki hafta buradan güçlü bir yönetim kurulu çıkarmak zorundayız. Eskişehirspor'un borcundan kimse korkmasın. Afaki bir borcumuz yok.

Ölmüşüz, yeniden başlayalım gibi bir durum söz konusu değil. Eskişehirspor kurtulmaya belki de son 10 yılda en yakın zamanda. Bunların rakam rakam önümüz hafta vereceğim. Kimse görevden kaçmasın. Eskişehirspor bu şehrin en değerli markasıdır. Farklı gruplar birleşirse bu iş çok kolay. Ayrılacak oyunculara konusuna gelince. Bedirhan gitti belki bir oyuncu daha gidebilir. Gelecek yönetimin önünü açmak adına futbolcularla sözleşme yenilemedik.

Biz tekrar aday olmayı düşünmüyoruz. Yönetim kurulu olarak aldığımız net karar. Sportif başarısızlıklarımızdan dolayı bizleri istifaya davet eden bazı kesimler vardı. Ben de onları önümüzdeki hafta göreve davet ediyorum. Eğer farklı insanlar çıkmaz ise o arkadaşlarımız gelip bizim 2 seneye yakın sahip çıktığımız gibi onlar da sahip çıksınlar. Biz de onlara destek olalım"dedi.

Editör: TE Bilişim