Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, kongre öncesi camiaya çağrıda bulundu. Diri, "Eskişehirsporumuzun içinde bulunduğu durum net bilinmesine rağmen, ortada hiçbir şey yokmuş gibi sessizlik hakim olmasına daha fazla sessiz kalamayacağız.

Futbolculara sahada İSYAN edin derken yönetimimizden de bu İSYAN bekliyoruz. Kulübün anahtarı gidip valiliğe bırakılmalıdır.
Takımdaki bütün oyuncular serbest kaldı. Personelin hepsi aylardır maaş alamıyor. Seneye sahaya çıkacak bir takım yok. Ama hala fidan kampanyasından bahsediyor, kongreye kaç kişi gelir hangi dosya kapatılır diyoruz. Bu hafta kongre var ve ortada takım kalmadı.
Sayın valimizin de iyi bilgilendirilmesi gerekmektedir. Fifadan kesinleşmiş küme düşme ve puan silme cezaları, elimizdeki kadro perişandı ama artık onlar da yok. Transfer yasağı var ama İSYAN EDEN YOK. Tamam iyi güzel takım buraya kadar geldi ama bundan sonrası yok.
Valimizin yapacağı bir toplantıya şehrin ileri gelenleri toplanarak bir karar verilmesi gerekir. Taraftar olarak elimizden geleni yaptık. Bu saatten sonra bizim gücümüz yetmez. Bu sessizlik içinde Eskişehirspor yok oluyor İSYAN ZAMANI arkadaşlar Eskişehirspor kapanıyor!!!"

Editör: TE Bilişim