Eskişehir Ormanspor iç  transferde geçen sezon şampiyon kadronun kalecisi ve aynı zamanda kaptanı olan Can Sağbaş  ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Başkanımız Recep Temel “ Can ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz.Geçen sezon ki şampiyonluğumuzda hem kaptan olarak hemde kaleci olarak önemli katkılar sundu.Önümüzdeki sezonda bu katkıları sunmaya devam edeceğine hiç şüphemiz yok.Bu imza her iki taraf içinde hayırlı olsun.Kendisine başarılı sakatlık olmadan bir sezon diliyorum.” şeklinde konuştu.

            Can Sağbaş  imza sonrası” Geçen sezonki şampiyonluk gerçekten hayatımda önemli bir yer tutacak ve bu heyecanı kaybetmeden bu sezonda önemli katkılar sunmaya devam edeceğim.Önümüzdeki sezon tecrübe,yetenek,gençliğin harmanlandığı  iyi bir kadromuz oldu.Tekrar Eskişehir Ormanspor ailesinde yer almaktan çok mutluyum.Herkese sakatlık olmadan gönlünce  bir sezon diliyorum.”şeklinde konuştu.

Can Sağbaş 1992 Ankara doğumlu olup hentbole baba mesleği kaleciliği seçerek başladı.İlk kulübü Halkbank oldu.Daha sonra sırası ile Büyükşehir Bld. Ankaraspor,Maliye Milli Piyango,Gençlerbirliği,Trabzonspor’da yer alırken,2016-2017 sezonunda Hentbol 1.Lig şampiyonu Selkaspor kadrosunda yer buldu.Ardından 2017-2018 sezonunda  Ankara Hentbol İhtisas,2018-2019 sezonunda Mersin İdman Yurdu kadrosunda yer aldı. Geçen sezonki şampiyonlukta önemli katkılar sunan  Can Sağbaş  2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda görev alacak.

Editör: TE Bilişim