Potanın Şimşekleri  31 Mayıs 2017 Çarşamba gübü saat 19.00’da Final-Four 5’inci maçında Bursaspor Durmazlar’ı konuk edecek.  Nesine.com Eskişehir Basket kazanıp diğer maçın skoruna göre şampiyonluk turu atmak istiyor.

Üst üste Astra Group Sakarya BŞB ve Acıbadem Üniversitesi’ne kaybeden Nesine.com Eskişehir Basket’in ilk 2 için en güçlü aday. Son iki maçı (Bursa ve Sakarya) evinde oynayacak olan Siyah-Kırmızılı  Eskişehir Basket, galibiyetlere imza atarak adını Basketbol Süper Ligi’ne yazdırmak istiyor.

Sezonun başından beri özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda büyük başarı yakalayan Nesine.com Eskişehir Basket, taraftarı önünde büyük güven veriyor. Evinde sadece Afyon Belediyesi’ne kaybeden Dev Adamlar, bu akşam da maçın favorisi. Brad Greenberg’in talebeleri kazanıp ilk 2’yi garantilemek istiyor.

İlk maçta yendi

Nesine.com Eskişehir Basket ile Bursaspor Durmazlar 17 Mayıs’ta Final-Four’da mücadele etti. Bursa’da oynanan karşılaşmada Potanın Şimşekleri müthiş bir performansla rakibini 74-81 yenmeyi başardı.

“Herkesi maça bekliyoruz”

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Nesine.com Eskişehir Basket’in bu akşam oynayacağı Bursaspor Durmazlar maçı öncesi taraftara seslendi. Diri, “Bu şehir potada da şampiyon olacak. Herkesi maça bekliyoruz” dedi.

Murat Diri yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’dan istediğimiz sonucu aldık ve futbolda finale yükseldik. Şimdi sıra basketbolda. Nesine.com Eskişehir Basket, 31 Mayıs’ta çok önemli bir maça çıkacak. Takımımızı yalnız bırakmayalım. Bu şehir hem futbolda hem de basketbolda haziran ayında şampiyonluğu göğüsleyecek. Herkesi Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’na bekliyoruz” diye konuştu.

Maça gelenlere kupa bileti

Nesine.com Eskişehir Basket yönetimi bu akşam oynanacak olan Bursaspor Durmazlar karşılaşmasına gelecek taraftara hediyeler verecek. Maça gelecek taraftara 31 Mayıs’ta oynanacak olan Başakşehir-Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Final bileti verilecek. Bu final için Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’ndan stadyuma ücretsiz servisler kaldırılacak.

Masrafları karşılayacaklar

Ayrıca Play-Off maçında finale yükselen Eskişehirspor’un tarafsız sahada oynayacağı final karşılaşması içinde Nesine.com Eskişehir Basket yönetimi taraftara büyük jest yapacak. Bursaspor Durmazlar maçına gelecek olan taraftara, 4 Haziran’da Es Es’in oynayacağı final maçına gidiş ve geliş masrafı ücretsiz olacak.

5. HAFTA PROGRAMI

31 Mayıs Çarşamba

19.00 Eskişehir Basket-Bursa Durmazlar (TRT Spor)

19.00 Sakarya BSB- Acıbadem Ünv (TRT Türk)

6. HAFTA PROGRAMI

4 Haziran Pazar

Eskişehir Basket-Sakarya BŞB

Bursa Durmazlar-Acıbadem Ünv

Editör: TE Bilişim