TFF 1. Lig’in 30. haftasında Eskişehirspor, evinde konuk ettiği Altay ile gerilim dolu bir ikinci yarı yaşadı. Maçın 86. dakikasında Eskişehirspor yedek kulübesine yönelik, "Kimden nemalanıyorsunuz, küme düşen takım böyle oynar mı" dediği iddia edilen Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın sözleri üzerine ortalık adeta savaş alanına döndü.

İlk tepki gösterenler arasında yer alan Eskişehirspor Menajeri Özgür Tulun saldırıya uğradı, tartaklandı. Sosyal medya hesabı üzerinden tepkilerine devam eden Tulun, "Kimsenin oyuncağı olmadım hayatım boyunca sevdamız @Eskisehirspor'u da bırakmadım. Sahada arslanlar gibi mücadele eden kardeşlerimi "nemalanmak, teşvik almakla" suçlayan kendini bilmezlerin ağzına sakız olmayacağız. 55 yıllık onur mücadelemiz ne pahasına olursa olsun devam edecek.

İki haftadır onurlu mücadelemize çamur atmaya kalkanlar onur   ve gurur kelimelerinin anlamlarını tekrar gözden geçirsinler... Kimse için değil onurumuz gururumuz armamız için mücadele ediyoruz... Tüm oyuncularımızı kutluyorum...

Hasbel kader geldiğiniz yerlere nasıl çıktıysanız o hızla da inersiniz ... İyi hoca olmak için önce iyi insan olmak gerek ... Koca bir camiayıi töhmet altında bırakmak yakışmaz...

Kişi kendi gibi bilirmiş karşısındakini... Kusura bakmayın bazen makamlarınızı hak etmiyorsunuz... Bırakın teşvik almayı biz kendi yağımızla yönetimimizle ayakta durmaya çalışan onurlu mücadelesine devam eden büyük bir camiyiz. Konuştuklarınıza dikkat edin..."

Editör: TE Bilişim