Baba oğul Mehmet- Ömer Ömürlü birlikte Kickbox antrenmanlara devam ediyor. Tek bir sorunlarının şampiyonalara gidemiyorlar.  Ocak, Nisan ve Temmuz aylarında yapılan üç büyük şampiyonanın maliyetinin asgari ücretle çalışan bir aile için çok zor olduğunu belirten baba Mehmet Ömürlü geçen yıl büyük fedakarlık yaparak oğlunu götürdüğünü ancak  böyle giderse şampiyonlara katılamayacaklarını söylemişti.

 Bu yıl katılmayan fakat antrenmanlarını sıkı bir şekilde devam eden Ömer Ömürlü, bu gün şampiyonaya gidecekmiş gibi hazır babasıyla sıkı bir şekilde çalışıyor. Eskişehir in adını gururla duyurmak için elinden gelenin fazlasını yaptığını ama hak ettiği desteği bulamadığı için üzgün olduğunu belirten  baba Ömürlü, “30 yıldır bu sporlarla uğraşıyorum sporcu olmak ve sporcu yetiştirmesi çok zor biz bu şartlarda yetiştirdiğimiz sınırlı sayıda sporcuları artık elimizde tutamıyoruz sporu bırakıyorlar. Tam verim alacağımız zaman şampiyona gidemiyorlar buda sporcuların sporu bırakmalarına neden oluyor. Sporcuları kaybediyoruz. Ömer benim oğlum olması nedeniyle sporu bırakmaması için çok fazla uğraşıyorum yoksa o da bırakacak buna artık bir çözüm bulunması gerekiyor, bu çocuklara sahip çıkmak zorundayız sözde değil icraatlarla göstermeliyiz” dedi.

Şuan Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor tesislerinde oğlu Ömer ile birlikte çalıştıklarını belirten Baba Ömürlü, hedeflerinin şampiyon olduğunu ancak destek göremediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim