Belçika’daki Eskişehirsporlular , Eskişehirspor’un hedefi olan 100 bin Passo Kart ve 26 bin Kombine Kampanyasına  “Yeni Passo Kart Sizden, Kombine Belçika Es Es’den” adıyla destek verdi.

EFDER Başkanı Bülent Göktay ve Belçikalı Es Es’ler adına konuşma yapan İsmail Boğa,  Passo Kart ve Kombine kampanyasına destek vermek için ilk kez Passo Kart alacak gençlere Kuzey Kale arkası Tribününden kombineleri hediye edeceklerini ifade etti.

Efeler Derneği aracılığı ile bunu gerçekleştireceklerini ifade eden dernek başkanı Bülent Göktay, “Bu sayıyı şimdilik 100 adet olar ak belirledik. Buradaki amacımız; Passo Kart sayısının çoğalmasına  destek olmak, Kuzey Kale arkasındaki genç taraftar sayısının çoğalmasını sağlamak, kombine alamayacak durumu müsait olmayan genç kardeşlerimize yardımcı olmak, Şayet 100 bin Passo Kart hedefi tutarsa kulübümüzün reklam alması da ona göre kolaylaşır ve çoğalır diye  düşünüyoruz” dedi.

Başkan Göktay, ilk kez Passo Kart çıkaracak arkadaşların EFDER’e kayıtlarını yaptırmalarını daha sonra Passo kartlarını çıkartmalarını isteyerek başvuranların TC noları ile kombineleri yükleteceklerini sözlerine ekledi.

Belçikalı Es Es’li olan İsmail Boğa, özellikle daha önce Passo kartı olanların müracaat etmemelerini rica ederek amaçlarının Passo Kart sayısını çoğaltmak olduğunu kaydederek, “Hafta içinde başvuranların hafta sonunda kombinelerin yükleyeceğiz. İlgi yoğun olursa Belçika’daki Es Es’liler ile tekrar irtibata geçip bu 100 sayını arttırabiliriz” diye konuştu.

                                                                     

Editör: TE Bilişim