Eskişehirspor Teknik direktörü Mustafa Özer, son üç hafta ve Akhisar maçını değerlendirdi.

Son üç hafta için çok üzgün olduklarını vurgulayan Özer, “İstemediğimiz sonuçlar aldık. Bahane bulmak istemiyorum ama, sakat, cezalı oyuncaların bulunması, kadro derinliğin olmayışı, bireysel hatalardan yediğimiz goller. Maalesef puan kaybına yol açtı” dedi.

“Önümüze bakmak zorundayız” diyen Eskişehir Teknik Direktörü Mustafa Özer şunları söyledi:

“ Önümüzde çok önemli iki maçımız var. Akhisar ve Giresunspor maçları var. Sahamızda oynayacağız. Bizim takımız en büyük özelliği, koşan, mücadele eden, rakibi bozan, kazandığı pozisyonlarda gole çeviren bir takımımız vardı. Maalesef birkaç sakat ve cezalı futbolcu olunca kadroda sıkıntı yaşadık. Akhisar maçı bütçesi yüksek olan kaliteli oyuncuları olan bir takım. Ama ne olursa olsun bu maçı kazanmak istiyoruz. Ligde var olmak istiyorsak bu maçı kazanmak zorundayız. Taraftarlarımıza sesleniyorum, armanıza sahip çıkın, stadyumu dolduralım. Birlik ve beraberlik zamanı. Ligde kalmak istiyorsak maçı kazanmaktan başka çare yok.

Cezalı ve sakat oyuncalarımız var                                 

Ekrem kırmızı kart cezalı, Talha sakat, kaptan Sezgin’inde sakalığı uzun süreli. Cemali'n emarında ödem var. O mevkide oynayacak başka oyuncu da yok. Elimizden geldiği kadar oyuculara rica ediyoruz, bizi idare edin diyoruz. Üst üste maçlar oyuncuları yıprattı, yordu. Rotasyon yapamıyorsun. Önümüzde hafta yine üç maç var. Bazı mevkilerde oyuncu değişikliği yapacak oyuncu yok. Karabük maçında yedek kulübümüzde 6 tane orta saha oyuncumuz vardı. Biz her maçı kazanmak istiyorsak, topu kaptırdığımızda 8 saniyede gol yedik. Antrenmanlarda bunun üzerinde çalışıyoruz. Mücadelemizde bir sıkıntı yok, elinden geleni yapıyorlar.

Tekrar iyi dönemine dönersek, rakiplerimizde yeniliyor, fark açılmadı. Farkındayız. Hatay maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bizi yalnız bırakmayın Eskişehirspor bu ligde olması lazım. Bizim inancımız devam ediyor. Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Biz sadece takım halinde savunma yapıp, kontro atak da gol bulmak. Oyuncularımızla konuştuk, kendinizi toparlayın daha çok mücadele etmeliyiz diye.”

Editör: TE Bilişim