Eskişehir Ormanspor ilk haftada alınan Tokat galibiyeti ile haftaya moralli başladı ve yönünü Cuma günü oynanacak olan Nilüfer Belediye maçına çevirdi.

Yapılan antreman koordinasyon çalışması ile başlayıp teknik ve taktik çalışmasıyla tamamlandı.Ayrıca kalecilerde özel refleks çalışması yaptı.Sakatları bulunan Ali Can Göçmen ve Yurii Babenkov katılmazken,bu iki oyuncu cuma günü oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

Ayrıca cuma günü oynanacak maçın saatinde federasyon tarafından saat 16:00 olarak değişikliğe gidildi.Pandemi kuralları ve %30 kapasite ile seyirci alınacak maçta, müsabaka sonu seyircilere Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sedir ve lavanta fidanı dağıtılacaktır.

HOŞ GELDİN ÇETİN ÇELİK

Geçen sezonu Güneysuspor forması ile tamamlayan Çetin Çelik Eskişehir Ormanspor için ter dökecek.İmza  sonrası Çetin Çelik  "Bir hentbol şehri olan Eskişehir'de Ormanspor çatısında olmaktan çok mutluyum. Hedefi olan bir kulübe geldiğimin farkındayım ve odaklanmış bir şekilde ciddi katkılar vermek için orman spor kulübü için mücadele edeceğim.Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim.Herkese güzel ve sağlıklı bir sezon dilerim."şeklinde açıklamada bulundu.

01.04.1987 Samsun Bafra  doğumlu olan Çetin Çelik sırası ile Çankaya Belediyesi,Trabzonspor,Nilüfer BelediyeSpor,Batman Belediyespor ve son olarak Güneysupor Kulübünde yer almıştır.Ayrıca 2009 yılından beri A Milli takım kadrolarında yer aldı.Bu kadrolarda 2017 İslami Oyunlarında ikincilik yaşadı.Başarılı sağ kanat 2013 yılından beri plaj milli takımı kadrosunda yer alıyor ve 2015 yılında İtalya'daki şampiyonada üçüncü olan takımda yer aldı.Geçen sezon attığı 136 golle takımının en skoreri olan hırslı ve golcü sağ kanat Çetin Çelik artık Eskişehir Ormanspor'da ter dökecek.

Editör: TE Bilişim