Eskişehirsporlu Mehmet Feyzi Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile veda etti. Açıklama şöyle; "Eskişehirspor Kulübü kapısından 10 yaşında küçücük, ürkek bir çocuk olarak girdim. Ailemi ve sevdiklerimi hayallerim uğruna geride bırakmıştım, ama Eskişehirspor camiası benim öz ailem oldu. Şanlı Eskişehirspor formasını yıllarca tüm kategoriler de hakkını vererek gururla terlettiğime inanıyorum.

Öncelikle bana bu büyük camianın bir parçası olduğumu hissettiren vefakâr Eskişehirspor taraftarına sonsuz teşekkürlerlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Üzerimde emeği geçen tüm kulüp çalışanlarına, değerli hocalarıma, saygıdeğer yöneticilerime ve başkanlarıma bana inanıp destek oldukları için müteşekkirim.

Söylenecek çok şey var…

Ama artık yeni bir hayalin peşinde koşmaya karar verdim.

Bundan sonraki kariyerimde de tüm Eskişehirspor camiasını gururla temsil edeceğim. Bu güzel camianın şanlı günlerine döneceğine tüm yüreğimle inanıyorum.

Artık ayrılık vakti…

Eskişehirspor kapısından ilk girdiğim zamanki heyecanı hissediyorum. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Her şey için teşekkürler.

Editör: TE Bilişim