Eskişehirspor ile Orman Bölge Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu ‘O Fidanlar Yetişecek’ kampanyasına bir destek de, 2015 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Yağcı adına ailesi ve sevenlerinden geldi.

ESOGÜ Rugby Takımı oyuncusu olan ve 17 Aralık 2015 yılında Kuşadası’nda düzenlenen Rugby Turnuvası’na giderken gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Yağcı için ailesi ve sevenlerinden anlamlı bir destek geldi. Eskişehirspor’un 1 milyon fidan hedefiyle başlattığı ‘O Fidanlar Yetişecek’ kampanyasına Mehmet Yağcı adına 860 fidan bağışı yapıldı.

Mehmet’in gerçek bir Eskişehirspor sevdalısı olduğunu belirten babası Erdinç Yağcı, arkadaşları ve Eskişehirspor camiasının Mehmet’i hiçbir zaman unutmadığını, bu anlamlı kampanyada da Mehmet’in adının geçmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Destek olan herkese teşekkür eden Erdinç Yağcı, Eskişehir taraftarının kampanyaya gösterdiği ilginin şehrin seçilmişleri ve iş insanları tarafından da gösterilmesini beklediğini belirtti.

Editör: TE Bilişim