MHP İl ve İlçe teşkilatları,  ülkücü camia, eski stadyumda bulunan kombine satış gişelerine gelerek kombine bilet satın aldı.
MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, parti olarak başlatmış oldukları kombine alma kampanyası hakkında bilgi verdi. Eskişehirspor’un yaşadığı zorluklardan söz eden Bıyık, “Hepimizin ortak değeri olan, Eskişehir’imizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eskişehirspor’umuz maddi sıkıntılar içinde. Final maçında talihsiz bir gol ile bu sürecin içerisine girdik. Takımımız kongreye gitti ve bugünkü Sinan başkanımız görev aldı. Maddi sıkıntılarımız var. Bu maddi sıkıntılara Milliyetçi Hareket Partisi olarak destek vermek istedik” dedi.

“Tribün liderlerimizin ve yöneticilerimizin çağrılarına cevap vermek istedik” diyen Bıyık, “Karınca kararınca böyle bir kampanya yaptık. Partili yöneticilerimizi kombinelerini almaya davet ettik. MHP’nin tüm il ve ilçe teşkilatları olarak oldukça fazla kombine aldık. Eskişehirspor hepimizin takımı. Destek için buradayız” diye konuştu. Bıyık şimdiye kadar MHP’nin başlattığı bu kampanya kapsamında 200 kombine bilet satın alındığı bilgisini vererek önümüzdeki günlerde rakamın artacağını söyledi.

 

 

Editör: TE Bilişim