MHP Eskişehir İl Başkanlığı Basın Sözcüsü Fatih Erdem yazılı açıklama yaparak, son direnişe destek verdi.  Erdem açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Eskişehirspor’un kaderi 6 Temmuz 2017 tarihinde Yunusemre Kültür Merkezinde saat 17:30 başlayacak olan kongrede belli olacak.06 Temmuz tarihinde yapılacak olan Eskişehirspor kongresinde Başkan adayının çıkmaması üzüntüsünü en derin duygularla yaşamaktayız.52 yıllık mazisi olan şanlı kulüp üzerinde oynanan oyunlar, kişisel menfaatler ve yanlış yönetimler sonrasında borçlarını karşılayamaz bir hale geldi. Kurumsallaşarak profesyonel ellerde yönetilmenin, bireylere bağlı kalınmamasını ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortadadır.

Durgun sularda herkes kaptandır. Önemli olan fırtına da gemiyi limana getirebilecek, doğru kararları ve riski alabilecek kişi ve mürettebatı Kaptandır.

Güzel günlerde Eskişehirspor’u desteklediğini düşünen, boy boy resim veren İş adamları, oy sevdalıları, seçilmiş ve atanmış yöneticilerin mevcut durumda nerede oldukları merak edilmektedir.Diğer spor kulüplerinin de örnek aldığı, kıskanarak izlediği Eskişehirspor taraftarları üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmış, dimdik ayakta durmaktadır. Hala da arma sevdasının peşinde koşmaktadır. Kongreden 1 gün önce başlatmış oldukları #SonDireniş için tesislerde sabahlayan taraftarlarımıza sonsuz desteklerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eskişehirspor’un sahipsiz olmadığını, bu görevi sahiplenecek başkan adayları çıkacağı inancımız yüksektir. Perşembe günü akşamında seçilecek Yeni Başkan ve Yönetim Kuruluna her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz."

                                                         

Editör: TE Bilişim