Eskişehir Ormanspor’da imzalar devam ediyor , dış transfer çalışmaları doğrultusunda prensipte anlaştığı milli takımının kalesinde değişmez isimler arasında yer alan Taner Günay ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ligde iddialı olmak ve Avrupa kupalarına katılma hedefimiz doğrultusunda gerçekleşen transferde imza töreninde yer alan Başkan Recep Temel “Eskişehir’de gerçekleşen Milli Takım kampı esnasında tanışma fırsatı bulduğum Taner’le bir ortak noktamız daha oldu  Samsun Bafra’lı  olmamızın yanı sıra Eskişehir Ormansporlu olduk.Onu aramızda görmekten mutluyuz,inşallah hem onun için hemde bizim içinde güzel bir sezon olur.” şeklinde açıklamada bulundu.

 İmza töreninde hazır bulunan Sportif Direktörümüz Burçin Albayrak yaptığı açıklamada “ Hedeflerimiz belli ,bu doğrultuda Taner bize büyük güç katacak.Eskişehir Ormanspor ailesi olarak geçen sezon yakaladığımız havayı bu sezonda devam ettirip hedeflediğimiz başarılara ulaşmak en büyük arzumuz,kendisine tekrar hoş geldin diyoruz ve sakatlık olmadan  başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum.”

Taner Günay imza sonrası “ Türk Hentbolünde önemli bir yere sahip Eskişehir’de Ormanspor çatısı altında olmaktan mutluyum,çalışmalarımız arzumuz hedeflerimizin gerçekleşmesi yönünde olacak.Rabbim bize sezon sonuna mutlu bir şekilde erişmeyi inşallah nasip eder.Şimdiden herkese  başarılı,sakatlık olmadan bir sezon diliyorum”şeklinde açıklamada bulundu.

1986 yılında Samsun'da dünyaya gelen Taner Günay hentbola Bafra Belediyespor’da başladı. Çeşitli kategorilerde 100’den fazla kez milli takım kalesini koruyan Taner 2005 - 2017 arası Ankara BŞB Spor’un takım kaptanlığını yaptı. 2017 yılında Beşiktaş Aygaz'a transfer olan Taner ,2011-2012 ve 2012-13 sezonlarında ligin en iyi kalecisi seçildi. A milli takımımızın kalecilerinden olan Taner Günay başarılı performanslarını artık Eskişehir Ormanspor’un kalesinde gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilişim