Gerek ligdeki iddiası,gerekse Avrupa hedefi ile önümüzdeki sezon için hazırlıklar yapan  Eskişehir Ormanspor transfer çalışmaları doğrultusunda prensipte anlaştığı  Mehmet Demirezen ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde Başkanımız Recep Temel “Mehmet’in hem Milli Takım hemde Beşiktaş’ta yaptıkları ortada önümüzdeki sezonda hedeflerimiz doğrultusunda aynı özveriyi göstereceğine inancımız tam,kendisine aramıza hoş geldin diyoruz.”şeklinde açıklamalarda bulundu.

İmza töreninde hazır bulunan hentbol takım menajerimiz Osman Özoğlu ise “Mehmet Demirezen’in  tecrübesi ve oyun kalitesi bize pozitif anlamda katkılar sunacağından şüphemiz yok,kendisine başarılı ve sakatlık olmadan bir sezon geçirmesini diliyoruz.”şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirezen imza sonrasında “Eskişehir Ormanspor ailesine katılmaktan çok mutluyum,önümüzdeki sezon geçmiş sezonlarda olduğu gibi Eskişehir’in coşkulu seyircisi ile güzel işlere imza atmak en büyük arzumuz olacak”şeklinde açıklamada bulundu.

Mehmet Demirezen 1988 tarihinde Ankara’da doğdu. 2005-2006 sezonunda Ankara İl Özel İdare’de hentbola başlayan Demirezen, Maliye Milli Piyango ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde forma giydi. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş Mogaz Takımımız ile sözleşme imzaladı. Türk Milli Takımı’nda da forma giyen başarılı pivot Mehmet Demirezen, 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor kadrosunda yer alacak.

Editör: TE Bilişim