Büyükşehir Belediyesi çocukların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla açtığı kış spor okullarında çalışmalar devam ediyor.

Çocukları spora teşvik etmek ve Türkiye’yi temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kış spor okulları devam ediyor. 13 ayrı branşta devam eden kış spor okullarında 150’ye yakın minik cimnastikçi Şirintepe Spor Merkezi ve Haller Sağlık Yaşam Merkezi’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Cimnastik sporunun özellikle çocuklarda sinir ve kas koordinasyonunun mükemmel seviyeye ulaştırdığını ifade eden Şirintepe Spor Merkezi yetkilileri, çocukların spor sayesinde dışa dönük sosyal bireyler olarak yetiştiklerini ifade ettiler. Tüm çocukları spor yapmaya davet eden Şirintepe Spor Merkezi yetkilileri çocukların spor sayesinde yaşıtlarına oranla daha fazla sorumluluk sahibi olduklarına vurgu yaptılar.

Büyükşehir Belediyesi’ne çocuklara her alanda spor yapma imkanı yarattığı için teşekkür eden veliler, çocukların kış spor okulları sayesinde boş vakitlerini verimli şekilde değerlendirdiklerini belirttiler.

Editör: TE Bilişim