Eskişehirspor Futbol Yaz okulu çalışmaları dün resmen sona erdi. Kanlıkavak’ta İsmail Arca Spor tesislerinde yapılan kapanış törenine ilgi çok büyük oldu. Eskişehirsporlu futbolcuların da miniklerle bir araya gelmesi coşkuyu bir kat daha fazla arttırdı. Kaptan Sezgin Coşkun ile birlikte bu tesislerde alt yapıdan yetişen Bedirhan Altunbaş, Furgan Polat ve Fıratcan üzüm sertifika dağıttı. Eskişehirspor İdari Direktörü Ayhan Taşçı’nın yanı sıra Alt yapı derneği başkanı Sabahattin Tekin ve idareci Mehmet Arı ailelere ve sporculara teşekkür etti. Kaptan Sezgin ise miniklere yılmadan usanmadan çalışmalarını ve eğitim hatlarına da futbol ile birlikte devam etmelerini tavsiye etti.

BÜYÜK MUTLULUK

2006-2013 yaş grupları arasında minikler 3 ay boyunca temel eğitim aldı. Konuşmaların ardından geçilen tören de sertifikalar miniklere dağıtıldı. Sezgin, Bedirhan, Fıratcan ve Furgan’a ilgi büyük oldu. Minikler özel anlar yaşadılar. Yaz okulunda antrenörler Selahattin Orçüm, Orhan Kamacı, Murat Kola, Seyit Orkan İret, Ümit Tosun, Muhsin Çakallı ve Ahmet Süer Öztürk yeteneklileri belirlerken, bu oyuncuların devamlılığı sağlanacak.

MİNİKLERE İMZA DAĞITTILAR

Yaz okulunun kapanış töreninde ilginç ve bir o kadar da örnek olabilecek görüntüler vardı. Öyle ki genç futbolcular Furgan Polat, Bedirhan Altınbaş ve Fıratcan Üzüm yetiştikleri alt yapı derneğinde bu kez imza dağıtıp miniklerle fotoğraf çektirdi. Kaptan Sezgin Coşkun’da kendisine gösterilen ilgiye karşılık vererek hiçbir miniği kırmadan imza dağıttı.

Editör: TE Bilişim