Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri açıklamalarda bulundu. Diri, "

Değerli Eskişehirspor sevdalıları;

İlk iki maçın ardından camiada farklı seslerin çıktığını görüyoruz. Arkadaşlar herkes yorumlarında haklı... Ancak son 5 yıldır hayatta kalma mücadelesini hep beraber veriyoruz. Lütfen bu sancılı günlerde biraz daha sabırlı ve sakin olalım. Tribünlerin bağrından gelmiş insanlar Hepimiz gibi Bu kulüp için en iyisini yapabilmek için çalışıyorlar...

Bu artık çok klişe oldu ama takımın sahaya çıkması ve tesiste yemek çıkması bile mucize... İcra kurulu görevi yaparken Fuat Çapa hocamızla beraber yaşadıklarımızı Allah bilir. Şu an Mustafa Başkan ve yönetim kurulunun da tek dertlerinin Eskişehirspor olduğuna eminim.

Bu süreçte Arma yaşasın diye mücadele eden bu insanlara "biz nasıl destek oluruz" diye düşünmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Kulüp içinde yaşanan ve içinde bulunduğu durumla ilgili şu an her şeyi yönetim biliyor. Onları demoralize edecek söylemlerden kaçınmalıyız.

Bizim Çocuklar ile başladığımız dönemde de Fuat Hocayı acımasızca eleştirenler olmuştu. Şimdi de Mustafa Özer hocamıza karşı bazı taraftarımız biraz ağır eleştirilerde bulunuyor. Şuna emin olunuz. Kulüpteki herkes Bu süreçte eldeki imkanlar doğrultusunda elinden geleni yapıyor.

Yıllardır bizbize nasıl mücadele ettiğimizi düşünün. Taraftarımız sayesinde imkansızı başarıp hala ayakta kalan bir kulübüz. Bu camia yine biz taraftarın kenetlenmesiyle yaşamaya devam edecektir. Önümüzde zorlu bir süreç var.

Ve unutmayın; Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır."dedi.

Editör: TE Bilişim