Geçen hafta Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Küçükler Festivali U-14 il birinciliğini kazanan Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, TAF U-16’da kız ve erkeklerde takım olarak il birincisi oldu.

Odunpazarı Atletizm Erkek Takımı, Spor Lisesi’ni geride bırakıp kupayı kaldırırken, kız takımı ise Büyükşehir Belediyesi’ni geride bırakarak kupaya uzandı. U-14 kız ve erkek takımlarına birincilik ödüllerini ise Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt verdi. Ayrıca 30 yarışın 17’sinde il birinciliği madalyası kazanan Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, Temmuz ayında gerçekleşecek bölge birinciliği yarışmalarında Eskişehir’i temsil edecek. Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı TAF U-16’da ise dağıtılan 46 madalyanın 33’ünde birincilik madalyası kazandı.

Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı’nın antrenörü Serhat Kökten, yaptığı açıklamada kendilerine destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise sporcular ile gurur duyduklarını belirterek, spora desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim