Eskişehirspor kendi evinde Altınordu'ya 4-2 yenildi.
Rakip takım maçın ilk dakikalarında kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti. Eskişehirspor kısa süre sonra Semih’in düşürülmesi ile kazandığı penaltıyı Bruno ile gole çeviremedi. İlk yarı bitmeden Semih Şentürk skoru 1-1’e getirdi. Maçın ikinci yarısının başında rakip takım fileleri bir kez daha havalandırdı. Semih Şentürk muhteşem vuruş ile skoru 2-2’ye getirdi. Maçın sonlarına doğru Altınordu skoru 3-2’ye maçın bitiminde ise    4-2’ye taşıdı.
 ESKİŞEHİRSPOR ALTINORDU MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI
Eskişehirspor Altınordu maçının 80. Dakikasında Altınordu’dan iki futbolcunun sakatlık geçirmesi nedeniyle oyun durduğu esnada futbolcular ve sağlık personeli arasında arbade yaşandı. Bu durum dan sonra bazı taraftarların sahaya girmesi sonrası olaylar bir anda büyüdü. Teknik heyet ve güvenlik görevlilerin araya girmesi ile olaylar yatıştırıldı. Maç kaldığı yerden devam etti.
BİR ANDA YERE YIĞILDI
Eskişehirspor Altınorduspor maçında Eskişehirspor yönetici Altan Begiter bir anda yere yığıldı. Eskişehirspor’un 1-0 yenik durumda olduğu dakikalarda yaşanan olaya ilk müdahaleyi sahada bulunan kulüp doktorları yaptı. Begiter daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Begiter’in durumu hakkında bilgi aldığımızda okuyucularımız ile paylaşacağız.

 
 
Maçtan Dakikalar 2. dakikada ceza sahası içerisine sarkıtılan topu iyi takip eden Erdoğan Yeşilyurt, kaleci Kayacan'ın müdahalesi ile yerde kalıyor. Hakem Onur Karabaş penaltı vuruşunu işaret ediyor.
3. dakikada kazanılan penaltıyı kullanan Kerim Avcı, topu Kayacan'ın üzerinden ağlarla buluşturuyor. 0-1 
5. dakikada Semih Şentük defans oyuncularının müdahalesi ile yerde kalınca, Onur Karabaş bu sefer Eskişehirspor lehine penaltı veriyor. 
6. dakikada Bruno'nun kullandığı penaltıyı Erce çelerek solundan dışarı gönderiyor. 
14. dakikada Hasan Hüseyin'in kullandığı korner vuruşunu ceza sahası dışında kontrol eden Hasan Ayaroğlu'nun şutunda kaleci Erce meşin yuvarlağı elinden kaçırıyor, fakat Semih Şentürk tamamlayamıyor. 
24. dakikada Ofoedu'nun sert şutunda meşin yuvarlağı Erce parmaklarının ucuyla üstten kornere gönderiyor.
31. dakikada Dorukhan'ın sağdan kaleye gönderdiği orta şut karışımı vuruşu Semih Şentürk dokunarak ağlarla buluşturuyor. 1-1 
36. dakikada orta sahadan savunma arasına Kerim Avcı tarafından atılan pas ile Barış Alıcı buluştu. Barış ve kaleci Kayacan'ın aynı anda müdahalesi ile top Eskişehirspor kalesine yönelerek az farkla yerden dışarı çıktı. 
55. dakikada sol kanattan gelen Altınordu'da Kerim Avcı'nın ortasına Barış Alıcı gelişine vurarak takımını bir kez daha öne geçirdi. 1-2 
64. dakikada Hasan Ayaroğlu'nun iki oyuncunun arasından sıyrılarak verdiği pası alan Semih Şentürk, yüzünü kaleye dönerek yaptığı vuruş ile maça yeniden dengeyi getiriyor. 2-2
81. dakikada kaptırılan topu Barış Alıcı ceza sahasına ortalıyor, Deniz Vural'a sadece dokunmak kaldı. 2-3 
90. dakikada Eskişehirspor'u az adamla yakalayan Altınordu, Barış Alıcı'nın pasında Ali Mert Aydın ile golü buluyor. 2-4 
Stat: Eskişehir Yeni Hakemler: Onur Karabaş xx, Orkun Aktaş xx, Habip Tiryaki xx Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan xx, Dorukhan Toköz xx, Ofoedu xx, Kaan Kanak x, Hasan Ayaroğlu xx, Jerry Akaminko xx, Semih Şentürk xxx, Hasan Hüseyin Acar xx, Hürriyet Gücer xx (Andaç Güleryüz dk. 90 ?), Semih Güler x (Aykut Akgün dk. 90 ?), Bruno x (Bilal Aziz Özer dk. 84 x) Yedekler: Gökhan Siverek, Furgan Polat, Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner Teknik Direktör: Yücel İldiz Altınordu: Erce Kardeşler xx, Uğur Arslan Kuru xx, Mehmet Murat Uçar xx, Hasan Hatipoğlu xx, Yusuf Acer xx, Berkay Samancı x (Deniz Vural dk. 57 x), Serkan Göksu xx, Barış Alıcı xx, Kerim Avcı xx (Muhammed Rıdvan Özdemir dk. 74 x), Erdoğan Yeşilyurt xx (Ali Mert Aydın dk. 87 ?), Mirkan Aydın xx Yedekler: Berke Özer, Fatih Aktay, Alican Özfesli, Musa Caner Aktaş, Recep Yemişci, Enis Durak Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu Goller: Semih Şentürk (dk. 31 ve 64) (Eskişehirspor) Kerim Avcı (dk. 3 pen) Barış Alıcı (dk.55) Deniz Vural (dk. 81) Ali Mert Aydın (dk. 90) (Altınordu) Kaçan penaltı: Bruno (dk. 5) (Eskişehirspor) Sarı kartlar: Bruno, Jerry Akaminko, Hürriyet Gücer, Hasan Ayaroğlu, Kaan Kanak (Eskişehirspor) Mehmet Murat Uçar, Serkan Göksu, Hasan Hatipoğlu (Altınordu)

Editör: TE Bilişim