4-5 Ocak 2020 Okullar arası Kickboks şampiyonası Eskişehir il seçmesi Gökmeydan spor salonunda yapıldı.  Orta okul ve liselerin seçmeleri tamamlanarak derece giren sporcular Okullar arası Türkiye Kickboks şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Ömer Ömürlü 57 kilo Lıght Contac da birinci olarak 13-15 Ocak da Antalya'da yapılacak olan Türkiye Open Kickboks şampiyonası öncesi güzel bir başlangıç yaparak kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl okullar arası Kickboks şampiyonası katılım geçen yıla göre yüksek oldu. Ömer Ömürlü 2019 da sponsor bulamadığı için ekonomik nedenlerden dolayı hiçbir şampiyonaya katılamadı.

2020 için iyi bir başlangıç yapmasına rağmen yine sponsor bulamadı.  Baba Mehmet Ömürlü oğlu için kredi çekti, yine borçla şampiyonaya gidecekler. Eskişehir Kickboks hakemi ve antrenör olan Mehmet Ömürlü, “Pazar günü liseler arası seçmelerde Ömer kendini kanıtladı ve 57 kolada  Eskişehir il birincisi oldu. 13 Ocak’da başlayacak olan Türkis Open Kickboks şampiyonası için 2019 olduğu gibi yine kimse sahip çıkmadı hiçbir şampiyonaya katılamadık, bende bu yıl mecbur kaldım kredi çektim yine borçla şampiyonaya gideceğiz. Çok üzgünüm ne kadar başarılı olsak da sahipsiz ve yalnız bırakılıyoruz. Bu sadece bizim açımızdan değil diğer sporcular açısından da aynı bu kötü kaderi değişecek kimse yok maalesef çok üzgünüz. Aldığımız dereceye bile sevinemiyoruz” diye duygularını dile getirdi.

                                                                                                                                                                                

Editör: TE Bilişim