Hentbol 1.Liginde temsilcimiz Eskişehir Ormanspor bu hafta  oynanacak olan Seben Spor maçı için son hazırlıklarını yapıyor.

Bilindiği gibi korona nedeniyle geçen haftayı maçsız geçiren Eskişehir Ormanspor 2 haftayı Seben maçına hazırlanarak geçirdi.

Pazartesi ve Salı günü çift antrenman yapan yeşil beyazlılar, Çarşamba günü tek antrenman yaptı. Cuma günü sabah yola çıkacak olan Ormanspor, son antrenmanını Bolu’da yapacak.

Tokat Maçında ciddi bir sakatlık geçiren GürkanRallas bu hafta antrenmanlara katıldı. Tamamen iyileşmiş olduğu görüldü. Çarşamba günkü antrenmanda ise ayağını inciten 9 numaralı Oğulcan saha kenarında ayrı çalıştı.

Seben maçı hazırlıkları ile ilgili bir açıklama yapan Eskişehir Ormanspor Antrenörü M.Fatih Işık, Koronavirüsü nedeniyle ligin ayarı kaçtı. Boş geçen haftalar oyuncularımızın motivasyonu bozmasın diye sürekli antrenman yaptık. Hırslıyız ve istekliyiz. İlk maçta 28-28 berabere kalmıştık. Tabi rakibimizde ligin üst sıralarından kopmamak için kıyasıya mücadele edecektir. Bu hafta maçın başında arayı açarak mutlak galibiyet için oynayacağız” dedi.

Ormaspor ligte 39 puan ile liderliğini sürdürürken, Seben Spor ise 5.Sırada ve 28 puanı bulunuyor.          

Editör: TE Bilişim