Eskişehir Ormanspor 4.Hafta maçında Trabzon Büyükşehir Belediyespor maçını ikinci yarıdaki oyunu ile 27-21 kazanmasını bildi.Maçın ilk devresinde hücumda Trabzon Büyükşehir kalecisi Yevhen Umovist'e takıldı ve savunmada istediği oyunu sergileyemeyince devreyi 11-10 yenik kapattı.Bu devrede ayakta kalan isim Taner Günay oldu.

İkinci devreye iyi başlayan savunma sertliğini artıran Eskişehir Ormanspor rakibini yakaladı.Maçın 50.dakikasında skoru 24-16 'ya getirdi.Kalede Taner Günay yaptığı kurtarışlar ve sonrasında oyuna girerek 7 metre atışlarında rakibe geçit vermeyen Ali Karadut ile Can Sağbaş skora önemli katkı sağladılar.Kaptan Ramazan Döne 8 gol,Ramazan Mutlu 4 gol ile takımda en skorer isimler oldular.
Eskişehir Ormanspor maç sonunda 27-21'lik üstünlüğü yakalayarak süper ligin 4. haftasında puan cetvelinde zirveye yerleşti.Eskişehir Ormanspor bu haftayı maç yapmadan geçirecek ve 5.Haftadaki zirve yarışını etkileyecek Spor Toto maçı hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacak.
Editör: TE Bilişim