Eskişehirspor'da son günlerde gündem olan Eskişehirspor yöneticisi Osman Taş, www.esgazete.com'a özel açıklamalarda bulundu. Başkanlığa aday olduğunu belirten Taş, taraftarı sevdiğini belirtirken Eskişehirspor ile bağdaşmış bazı isimleri satın aldığı yönündeki iddialara da açıklık getirdi.

Taş'ın sorularımıza verdiği cevaplar şöyle; "

 Eskişehirsporla ilgili isminiz üzerinden gündem yaratılıyor öncelikle başkanla bir tartışma yaşadınız mı?, İsim hakkıyla ilgili bir konu var, ayrıca başkanlığı düşünüyor musunuz?

Evet düşünüyorum, benim söyleyecek bir şeyim yok, hepsini taraftara bırakıyorum onlar benim için yorumu yapıyorlar. Yeni kongre olursa başkan adayıyım.

Ben kimseyle tartışmadım galiba şimdiye kadar ticaret kimse yapmamış bu bir ticarettir. Ticarette neyapılır ben bunların isim haklarını aldığımda zaten herkesin haberi vardı. Ben bunları aldığımda Kaan Başkan yoktu. Tescilleri niye almadım yarın bir gün uyanık birisi gelip   bunları alıp  dese ki işte şunun payını da bize verin dese siz bunu almaz mısınız. Sonuçta ticaretle uğraşıyorsunuz, artı taraftarın da haberi var zaten benim bunları aldığımdan başka bir  boşluk bulamayıp ta  bana bunumu öngörüyorlar. Yani utansın insanlar ben başka bir şey demiyorum.

Başkanla ilgili konuya gelirsek bütçeniz ya da yönetiminiz  hazırmı ?

Evet hazır hedefi o zaman açıklarız.

Taraftarın hepsini çok seviyorum.

Başkanlık için gelirseniz ne kadarlık bir bütçe öngörüyorsunuz?

Onların hepsini biz sunacağız zaten vakti gelince.

Editör: TE Bilişim