ÇARE SİNAN ÖZEÇOĞLU

Boğazın Kırmızı Şimşekleri Yönetimi yaptığı yazılı açıklamada Eskişehirspor için çarenin Sinan Özeçoğlu olduğunu iletti. Açıklama şöyle; "Eskişehirspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, kentimizin ileri gelenlerin sessizliği ve bu kötü günlerde kayıtsız kalması hepimizi büyük üzüntü içinde bırakmıştır.
Son dönemde kulüp yönetimine gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz tüm iyi niyetli çalışmalarına rağmen kulübümüzün içinde bulunduğu borç batağının ortaya çıkardığı sorunlardan kurtulmayı başaramamışlardır. Bu yönetim kurulu üyeleri ve başkanlarımız görevde bulundukları süre içersinde bir çok köklü kent takımı gibi Eskişehirspor’ın da yok olmasını engellemek gibi ulvi bir görevi başarmışlardır. Kendilerine bu hizmetlerinden dolayı dernek yönetimimiz, üyelerimiz ve tüm Eskişehirspor camiası adına teşekkür ediyoruz.

Yaklaşmakta olan olağanüstü kongre sürecinde Eskişehirspor’un yaşaması ve yeniden eski görkemli günlerine dönmesi adına çalışmalar yapabilecek, kaynaklar sağlayabilecek hiçbir ciddi aday ortaya çıkmamıştır. 1. Lig’e düştükten sonra kulüp yönetiminde en makul ve mantıklı çalışmaları yapan, ancak kısa sürede görevi bırakmak zorunda kalan sayın SİNAN ÖZEÇOĞLU tüm camianın umudu olarak ortaya çıkmıştır. Bazı oda başkanlarımızın, iş insanlarımızın ve esnafımızın destek verdiği, Eskişehirspor sevdalılarının da gönülden istedikleri SİNAN ÖZEÇOĞLU başkanımızın yeniden göreve talip olmasını BOĞAZIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ DERNEĞİ olarak biz de gönülden arzuluyor ve destekliyoruz. Yaklaşık 200 üyemiz ve 60 civarında Eskişehirspor kongre delegemiz ile SİNAN ÖZEÇOĞLU’na tam destek veriyor ve yönetimi alması durumunda dernek olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğimizi de kamuoyuna beyan ediyoruz.

Bu vesile tüm Eskişehir ve Eskişehirspor derneklerini SİNAN ÖZEÇOĞLU’na destek olmaya davet ediyoruz. Eskişehir’de faaliyet gösteren tüm meslek odalarını, ticaret odasını, sanayi odasını, işinsanlarımızı ve esnafımızı da SİNAN ÖZEÇOĞLU’na destek olmaya davet ediyoruz. Ayrıca Kentimizi yöneten seçilmiş ve atanmışlarımız ile kulübümüze hizmet etmiş eski yönetici ve başkanlarımızı da SİNAN ÖZEÇOĞLU’nun etrafında birleşmeye ve kendisine destek olmaya davet ediyoruz…

Editör: TE Bilişim