. Eskişehirspor’da büyük sorun haline gelen Pinto dosyasında yönetim yoğun görüşmelerin ardından   öğle saatlerinde 3 ay ek süre aldı. Önce ek süre veren Pinto akşam saatlerinde ise kararından vazgeçti. Başkan Mustafa Akgören “Pinto erteleme kararından vazgeçti. Kendisini ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Pinto sorununun bugün (CUMA) çözülmesi gerekiyor


ÖNCE 3 AY SÜRE VERDİ
Eskişehirspor’da büyük sorun haline gelen Pinto dosyasında yönetim   oldukça sıcak saatler geçirdi.
Alacakları ödenmediği için Eskişehirspor’a önce 6 puan sildiren Pinto ardından küme düşürme cezası ile ilgili dosya yollamıştı. Verilen süre Cuma günü sona erecekti.
Günlerden Pinto avukatı ve menajeri ile görüşmeler yapan yönetimin oyuncu ile önce anlaşma sağlandı ve 3 ay ek süre alınıp resmi siteden oyuncuya teşekkür edildi. 
SONRA VAZ GEÇTİ
3 aylık süreyi kabul ederek yönetimi sevindiren Pinto akşam saatlerinde ise şok bir karar verdi ve ertelemeden vazgeçerek yeniden paranın tamamını istedi. Yönetim oyuncuya 3 kez ödeme planı çıkarmıştı.  
“ANLAMIŞ DEĞİLİM”
Başkan Akgören  Pinto’nun kararına çok şaşırdığını belirterek “1 aydır Pinto ile yatıp kalkıyoruz. Son teklifimiz üzerine önce uzlaşma sağladık. Ağustos ayında paranın tamamını verecektik. Ancak akşam saatlerinde kararından vazgeçti ve paranın tamamını istedi. Anlamış değilim. Görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
 

Editör: TE Bilişim