Sağlık Sen olarak tarafından düzenlenen “Sağlık Sen Kardeşlik Kupası” kura çekimi töreninde konuşan Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, kura çekilişine katılan Eskişehirspor yönetici ve teknik ekibine, il yönetici ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 Turnuvaya ; Sağlık Bakanlığı’na bağlık Sağlık Kurum Ve Kuruluşları, Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, ESOGÜTıp Fakültesi Hastanesi Ve Özel Gürlife Hastanesi bağlı çalışanlarından oluşan 16 ekibin katıldığını belirten Köksal, “Bugün İtibarıyla kura çekimiyle turnuvamızın startını vermiş bulunuyoruz. 11 Mart 2019 Pazartesi Saat 17:30 da turnuva açılışımızla birlikte 32 maçlık serüven 12 Nisan Cuma günü Final Maçı, Kupa Ve Hediye Takvimi İle sona erecektir. Turnuvamız bu yıl Esbay Spor Kompleksinde,Pazartesi, Sal. Çarşamba ve Cuma günleri Saat 18:00/19:00 – 19:00/20:00 olmak üzere günde 2 Maç olacak şekilde düzenlenmiştir” dedi.

Köksal, Eskişehirspor’a maddi kaynak yaratma noktasında forma satışı ve kulüp üyelikleri yapılacak olduğunu, bu değerli katkıyı sunan Sağlık İl Yöneticilerine de teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim