Eskişehirspor tarafından başlatılan 26’da 26 projesine Sağlık Sen Eskişehir Şubesi’nden destek geldi.

Eskişehirspor tarafından başlatılan 26’da 26 projesine bir destekte Sağlık Sen Eskişehir Şubesi’nden geldi.  Projeye ilişkin sendika binasında düzenlenen toplantıda konuşan Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal her zaman Eskişehirspor’un yanında olduklarını aktararak,  “Eskişehirspor'un ile ilgili gelişmeleri izliyoruz. Biz her zaman taraftar olarak Eskişehirspor'un yanında olduk. Sayın Tunç bizimle görüşme talebi oldu. Biz gerek deplasman olsun, başkan ve yönetim kurulu olarak cebimizden Eskişehirspor'u aşılamak için çabalardan buluştuk. Kötü günler geçiriyor Eskişehirspor. STK'lar olarak Eskişehirspor'a destek vermek istiyoruz. Hediye vermek isterken forma götürüyoruz. Eskişehirspor’u bu kara günlerde kurtulup şanlı günlere ulaşacaktır” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR’U ÇOK SEVİYORUZ

Köksal Eskişehirspor’u çok sevdiklerini belirterek, “Sağlık Sen olarak Eskişehirspor'a ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Gerek standlar, gerek kampanya gerekse forma satışları ile destek vereceğiz. Biz Eskişehirspor'u seviyoruz” diye konuştu. Köksal ayrıca, “Bizde teşhis yapılıyor ama tedavi yapılmıyor”  ifadesinde bulundu.

TUÇ: ŞEFFAF BİR PROJE

Eskişehirspor Genel Sekreteri Hasan Tuç, Sağlık Sen’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Eskişehirspor’umuz zor günler geçiriyoruz. Zor günlerde Sağlık-Sen her zaman yanında oldu, destek olmak anlamında. Toplantıyı gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Projenin şeffaflığından bahseden Tuç şunları söyledi: “Valimiz başkanlığında kampanya başlatıldı, ilgi gördü. Şeffaf bir proje. Şeffaflık çok önemli. İyi yönetim olsaydı yüksek paralarla transfer futbolcular büyük camiaları bizleri sıkıntı yarattı. Halkımızın içine sinen bir kampanya başlatıldı. Sağlık Sen ve şube başkan olarak büyük destek gelecektir. Şunu görüyoruz kampanya süresinde STK'lar ve kamu kuruluşları, odalar tarafından büyük ilgi gördü.”

150 MİLYON BORÇ VAR

Tuç takımın zor durumdan geçtiğini ve destek beklediklerini söyleyerek, “Gerek siyasiler gerekse yerel yöneticiler Sanayi ve Ticaret Odası tarafından darboğazından geçmek için destek bekliyoruz. Acil olan paralar ödenirse Balıkesir maçına efsane kadro ile çıkarız. Borçlar ödenecek gibi değil. 150 milyon borç var. Bu borçları ödeyecek ne başkan ne de yöneticilerde var. Kaynak yaratarak bir kadro kurduk. Hatay'da vardı sorun aşıldı, şimdi Eskişehir'de bu sorunu aşmalı. Süper lige çıkınca bu borçlar ödenir. Artık ders alındı. Pazar günü takımın sahaya çıkması çok önemli. Bu sinerji yaratırsa Türkiye’nin güzide kulübü ve ilkleri olan bu şehir çok önemli. Biz de sorumluluk sahibi olan diğer illerde olan gibi sahip çıkarlarsa sıkıntıdan çıkarız. Mersin, Adana, Kocaeli, Sakarya gibi yaşadıklarını inşallah yaşamayız” diye konuştu.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Editör: TE Bilişim