Yeni sezon hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Eskişehir Basket'te yoğun antrenman programı devam ediyor. Siyah-Kırmızı basketbolcular dün sabah salonda halter çalıştı.

Sıkı çalışıyorlar

Ağırlık antrenmanlarını hemen hemen her gün yapan Dev Adamlar, salonun ardından parkede topla çalıştı. İspanyol Koç Josep Maria Berrocal, oyuncularıyla her antrenman öncesi toplantı yaparak eksiklerin giderilmesini istiyor. Onlardan yeni sezondaki beklentilerini anlatan Berrocal, Süper Lig'in oldukça zor bir lig olduğunu yineliyor.

Berrocal uyumdan memnun

Takımdaki uyumdan oldukça memnun kalan İspanyol koç aile ortamının başarıyı getireceğine inanıyor. Siyah Kırmızılı ekip salonda taktik çalışmasının ardından dinlenmeye geçti. Eskişehir Basket bugün yapacağı antrenmanın ardından Uşak ile oynayacağı hazırlık maçını beklemeye geçecek.

 

Çalışmalar güzel geçiyor

Eskişehir Basket takım menajeri Özgün Önver kamp hakkında açıklamalarda bulundu. Kampın çok iyi geçtiğini söyleyen Önver, İspanyol koçun takımı yoğun tempoda çalıştırdığını belirtti.

Kendimizi test edeceğiz

Kampın şuana kadar çok iyi geçtiğini belirten Önver, “İspanyol koçumuz çok yoğun bir şekilde takımı çalıştırıyor. Hemen hemen her gün çift antrenman yaparak çalışıyoruz. Oyuncularımızın lige iyi bir şekilde hazırlandığını söyleyebiliriz. Kampın artık sonuna geliyoruz. Uşak ile oynayacağımız hazırlık maçının ardından kampı noktalayacağız. Bu maçta bizi test etme ve eksiklerimizi görme fırsatı olacak” şeklinde konuştu.

 

Uşak'la hazırlık maçı

Antalya Belek'te Gloria Hotels'te kamp çalışmalarını sürdüren Eskişehir Basket yarın Süper Lig ekiplerinden Uşak Sportif ile hazırlık maçı yapacak. Kampın son günü oynanacak bu karşılaşmada İspanyol Koç takımını ilk kez bir müsabakada izleme fırsatı bulacak. Temsilcimiz bu maçın ardından Eskişehir’e dönerek hazırlıklarını burada gerçekleştirecek. Eskişehir Basket eylül ayında ise Antalya’ya giderek Gloria Cup Turnuvası’na katılacak.

Editör: TE Bilişim