Haber: Varol Alkılıçgil

Okullar arası Yıldız Erkekler Futsal il birinciliği dün sona erdi. Final de Atayurt’u 3-0 yenen Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek Orta Okulu mutlu sona ulaştı. Müsabakanın ardından düzenlenen tören ile dereceye giren tüm okullara kupa ve madalyaları tak edildi…


RENKLİ MAÇLAR OYNANDI

Porsuk Spor salonunda oynanan son gün maçları nefesleri kesti. Karşılaşmalara öğrenciler de büyük ilgi gösterirken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Günün ilk karşılaşmasında İki Eylül Orta Okulu ile 30 Ağustos Orta Okulu karşılaştı. Üçüncülük mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçti. Normal sürede birbirlerine üstünlük sağlayamayan iki takımın kapışmasında penaltılarla rakibini 2-1 mağlup eden 30 Ağustos Orta Okulu üçüncülüğü elde etti…

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Turnuvanın final maçında ise Özel Atayurt ile Şehit Piyade Astsubaş Çavuş Soner Özübek Orta Okulu kozlarını paylaştı. Dolu tribünler önünde oynanan maçta akılcı bir taktik ile sahaya yayılan Şehit Soner Özbek Orta Okulu 3-0 gibi net bir skorla şampiyonluk ipini göğüsledi. Maçın ardından Şehit Soner Özübek Orta Okulu’nda büyük sevinç yaşandı.

CENTİLMENLİK ÖN PLANDAYDI

Final karşılaşmasının ardından adına yakışır bir ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren tüm ekiplere kupa ve madalyaları takdim edilirken, centilmenlik ön plandaydı. Törenin yapılmasıyla birlikte dereceye giren 4 ekip birlikte hatıra pozu verdiler.

Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek Orta Okulu bu şampiyonlukla birlikte ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazandı.

Editör: TE Bilişim