Eskişehir Ormanspor’umuz 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılında sporun dostluk kardeşlik içerisinde ve sahada centilmence mücadeleyi kendine  dustür ederek, Yunus gibi  gönüllere taht kurmayı başarmış olarak  Amasya 1957 Suluova’yı 29-17 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon, maçın ilk yarısına tutuk başladı ise de devreyi 11-09 önde kapattı. İkinci yarı oyun temposunu yükselten takımımız oyunun kontrolünü ele aldı ve maç sonunda gençlerinde şans bulmasıyla 29-17 ile maçın sonucunu ve şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Takımımız şampiyonluk  kupasını Kulüp Başkanı Recep Temel, Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Kalamık’ın elinden aldı. Kupa töreni esnasında ve sonunda oyuncular,teknik heyet ve yönetim haklı bir sevinç yaşadılar.

Porsuk Spor Salonu tarihi bir güne tanıklık etti. Kurulduğu ilk yılda Hentbol Süper ligine yükselen Eskişehir Ormanspor oyuncuları, teknik kadrosu veyöneticileri ile birlikte büyük bircoşkuyu paylaştı. Başkan Recep Temel, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti ve Süper ligde Avrupa kupasına katılma hedefini koydu.

Editör: TE Bilişim