Eskişehir TÜFAD’ın konuğu olan Samsun TÜFAD yönetimi ilimize hayran kaldı.
Eskişehirspor-Samsunspor maçı için Eskişehir TÜFAD başkanı Ahmet Bingöl tarafından ilimize davet edilen Samsun TÜFAD başkanı Hakkı Bayrak ve yöneticiler hem maçı izledi hem de Eskişehir’i gezdi.
Öncelikle TÜFAD şubesini ziyaret eden ve başkan Ahmet Bingöl ile görüşen  Bayrak ve arkadaşları daha sonra TÜFAD genel başkan yardımcısı Hüdai Doğu’yu işyerine gitti. Eskişehir’de yaşayan Samsun’lu iş adamı Mustafa Polat’ı ile de görüşen ekip  daha sonra Sarar fabrikasını gezdi.  Şehrimizin turistik yerlerini de dolaşan heyet akşamda maçı tribünden izledi.
Bu ziyaret için TÜFAD Eskişehir şube başkanı Ahmet Bingöl’e teşekkür eden Samsun TÜFAD başkanı Hakkı Bayrak Eskişehir ile diyaloglarını her zaman çok iyi olduğunu söyledi. Ahmet Bingöl ise “Şehrimize gelen Samsun TÜFAD başkanı Hakkı Bayrak ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman kendilerini kapılamırımz açık. Dostumk her zaman önemlidir” dedi.
Ziyarette Hakkı Bayrak ile birlikte Samsunspor’da birlikte forma giyen Eskişehirspor’un eski oyuncusu Burhanettin Beadini de yer aldı.

Editör: TE Bilişim