2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında Selkaspor; İstanbul’da katılacağı turnuva öncesi Bolu’da kampa girdi.

Başantrenör Serdar Seymen gözetiminde Bolu kampında; A takımı oyuncuları İbrahim Demir, Coşkun Göktepe, Ali Karadut, Alperen Pektaş, Samet Kanberoğlu, Vladyslav Ostrousho, Eldar Nasyrov, Bojan Todorovic, Jıhed Jaballah, Uğur Erceylan, Alexey Grigoriev, Durmuş Ali Tınkır,  Nikola Kosteski ve Yiğit Eröz’ün yanı sıra PAF takımından Genco İlanç, Emirhan Yalçın, Umut Ağaçdalı, Samet Kaya Eren Soycan ve Kaan Emre Aksu yer aldılar.

Baş antrenör Serdar Seymen; sezon öncesi yapılan hazırlıklar ile ilgili olarak “Hazırlık ayağımızın ilki bildiğiniz üzere Eskişehir’deydi. Bu dönemde yaptığımız çalışmalardan iyi sonuçlar alıyoruz. Bolu kampıyla beraber takımın içindeki uyumu en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Sonrasında oynayacağımız turnuvalar da bizim mevcut durumumuzu görmemize yardımcı olacak” dedi.

Cuma günü Nilüfer Belediyesi SK ile yaptığımız hazırlık maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Seymen; “Nilüfer Belediyesi bu sene kadrosunda bizim gibi değişiklikler yapmış bir takım ve henüz tam olarak hazırlanmış değiller. Aldığımız galibiyet bizi yanıltmamalı. İlk hedefimiz Norveç galibiyeti. Bizim güzel bir konfor alanımız var ve bunu kaybetmemeliyiz. Yerleşik oyun değil, hızlı hücumlar yakalamalıyız. Hücum konusunda bir sıkıntımız yok ancak savunma anlamında daha iyi olabiliriz” diye konuştu.

3 gün sürecek olan Bolu kampında Selkspor; sabah yapacakları ağırlık antrenmanlarının yanı sıra akşam antrenmanlarında ise teknik ve taktik çalışmalarına devam edecekler. Perşembe günü İstanbul’a geçecek olan Selkaspor Cuma günü Milli Piyango SK ve Nilüfer Belediyesi SK ile; Cumartesi günü Batman Belediyesi SK ile Pazar günü ise Beykoz Belediyesi SK ile maç yapacaklar.

Editör: TE Bilişim