2017-2018 Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadelesini sürdüren Beton Adamlar, sezonunun ilk yarısının son maçında önümüzdeki hafta Cuma günü Beşiktaş ile karşılaşacağı maça hazırlanıyor.

Göztepe karşılaşmasının ardından verilen iki gün iznin ardından antrenmanlarına hızla başlayan Mavi beyazlılar, bay geçecekleri bu haftayı Sportif Direktörleri Osman Özoğlu gözetiminde sıkı bir antrenman temposuyla geçiriyorlar.

Selkaspor’da bugün yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Osman Özoğlu; ilk yarıyı değerlendirerek başladığı konuşmasında “Yeni takım olmamızın dezavantajlarını yaşıyoruz. Takım olma yolunda yeni yeni birliktelik sağlıyoruz diyebiliriz. Bu sebeple sezonda erken puan kayıpları yaşadık. Ama şuanda takımımızın sahada gösterdiği mücadeleden ve performanstan memnunun. Diğer takımların kadrolarına yaptıkları harcamaları biliyoruz. Buna oranla daha mütevazi bütçemizle iyi bir yerde olduğumuzu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Sezon başında söylenen Avrupa Eskişehir’e gelecek parolasında da bir sapma olmadığını sözlerine ekleyen Özoğlu; “Eskişehir’i iyi temsil ettiğimize inanıyoruz. Bu sene başında koyduğumuz 4. olarak Avrupa’ya gitme isteğimizi hala sürdürüyoruz. Bunun için devre arasını da iyi değerlendirip takımımıza maddi imkanlarımızı değerlendirerek takviyeler yapmaya çalışacağız. Yapamazsak da elimizdeki kadromuzu en iyi şekilde ikinci yarıya hazırlayıp hedefimize doğru ilerleyişimizi şaşmadan sürdüreceğiz” dedi.

Özoğlu; son olarak Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak “Bu hafta bay olarak geçiyoruz. Önümüzdeki hafta Beşiktaş maçımız var. Hazırlıklarımızı çabukluk, kuvvet ve interval antrenmanlarla sürdürüyoruz. Takımımızda sakatlığı bulunan oyuncumuzun olmaması da bizi sevindiriyor. Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlanıp İstanbul’da iyi bir performans ortaya koyarak sürpriz arayacağız. Beşiktaş son 10 yılın şampiyonu ve Şampiyonlar liginde de grubu 3. bitirdiler. İyi bir kadroya sahipler. Bizde onların karşısında iyi bir mücadele sergilemek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilişim