Süper Lig'in bitimine üç hafta kala ilk 4'e girmeyi garantileyen ve Türkiye Kupasında yarı finale kadar yükselmeyi başaran beton adamlar, Beşiktaş karşısında 36-24 mağlup olarak Türkiye Kupasına veda ettiler.

Bolu 3000 kişilik Spor Salonunda oynanan karşılaşmada ilk yarı da Beşiktaş'ın 16-9 üstünlüğüyle bitmişti. Selka Şirketler Grubu Onursal Başkanı Selahattin Kaya, Selkaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kaya, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Selkaspor taraftarı da bu önemli maçta Bolu'ya gelerek takımı yalnız bırakmadılar.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Selkaspor başantrenörü Haydar Eryılmaz; kupaya veda ettikleri için üzgün olduğunu şu sözlerle belirterek,"Kupada dörtlü finale kadar gelmişken yarı finalde elenmek üzücü. Beşiktaş son 10 yılın lig şampiyonu ve güçlü bir kadroya sahipler. Bizde buraya takımımıza güvenerek geldik ancak olmadı. Kupada dörtlü finale kalan takımlar aynı zamanda ligdeki yerlerini de az çok belirlemiş ve Avrupa'yı garantilemiş takımlar. İster istemez oyuncular üzerinde bir etkisi oluyor. Önümüzde ligde Göztepe ve Beşiktaş maçları var. Hazırlıklarımızı galibiyet işin sürdüreceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim