Selkaspor Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında yarın saat 19:00’da Antalyaspor ile karşılaşacak. Zorlu maç Porsuk Spor Salonu’nda oynanacak.

Beton Adamlar mutlak galibiyet parolasıyla çıkacakları karşılaşma öncesi antrenör Haydar Eryılmaz gözetiminde çalışmalarını tamamladılar. Pazar günü saat 13:00’de rakiplerinin karşılaşmalarını izleyerek son taktikleri alan oyuncular, ardından maçla ilgili teknik ve taktik çalışmalarını tamamladılar. Mavi beyazlı ekip bu karşılaşmadan alacakları farklı galibiyetin ardından, deplasmanda oynayacakları rövanş maçında avantajlı duruma geçmeyi hedefliyorlar.

Diğer yandan; Selkaspor’da çekilişle verilen hediyeler devam ediyor. Amerikan Kültür Dersaneleriyle yapılan anlaşma neticesinde bu maçta da maça gelen taraftarlardan 1 talihli ücretsiz dil eğitimi, 3 kişi %50 indirimli dil eğitimi ve 3 kişi ise ücretsiz olarak 6 ay boyunca İngilizce konuşma kulübüne katılma hakkı kazanacak. Çekiliş biletleri ücretsiz olarak maça girişte kurulan stantlardan temin edilebilecek.

Editör: TE Bilişim