Fuat Çapa; İnşallah yakın bir zamanda bu konuyla alakalı sevindirici haberler vereceğiz”dedi.

İstanbul’daki Eskişehirliler ESYİAD’ın geleneksel kahvaltı etkinliğinde biraraya geldi… İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul – Eskişehirli Yönetici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel kahvaltı etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kahvaltı etkinliğine Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa ve eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ile Eskişehir’in tanınmış işadamı ve siyasetçilerinden Orhan Kesikoğlu da katıldılar.

İSTANBUL’A ODUNPAZARI EVİ

 Toplantının açılışında bir konuşma yapan ESYİAD Başkanı Orhan Barda, hedeflerinin İstanbul’da bir Odunpazarı Evi yapılması olduğunu belirtti. İstanbul’da Eskişehir – Odunpazarı Evleri’nin bir benzerini yaparak hem Eskişehirlileri bir araya getirmeyi hem de Eskişehir mimarisini İstanbul’da da yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Orhan Barda yakın bir zamanda bu konuyla ilgili somut adımlar atılacağını söyledi. Toplantıya katılan DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer de kısa bir konuşma yaparak, bu güzel etkinliği düzenleyen ESYİAD’a teşekkür etti ve Odunpazarı Evi Projesi’nin çok önemli olduğunu vurguladı. Zeki Sezer’den sonra kürsüye gelen tanınmış işadamı ve siyasetçilerimizden Orhan Kesikoğlu da böylesine güzel bir ortamda bulunmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, teşekkür etti.

 ESKİŞEHİRSPOR YAŞASIN!

ESYİAD’ın geleneksel kahvaltı etkinliğine katılan Fuat Çapa yaptığı konuşmada zor günler yaşayan Eskişehirspor’un bu zorlukları yeneceğini ve yeniden layık olduğu yerlerde şampiyonluk mücadelesi vereceğini söyledi. Tüm Eskişehirspor taraftarlarının merakla beklediği transfer tahtasının açılması konusunda da açıklamalarda bulunan Fuat Çapa şunları söyledi: ‘’İkinci bir 31 Ağustos vakası yaşamamak için son derece dikkatli ve temkinli davranıyoruz. Yapılan tüm görüşmeleri yakından takip ediyoruz ve evrakları alıyoruz. Çok büyük gelişme sağladık. İnşallah yakın bir zamanda bu konuyla alakalı sevindirici haberler vereceğiz.’’

YAŞADIĞIN KENTİN TAKIMI İÇİN NE YAPTIN!?

 İstanbul’da faaliyet gösteren Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği başkanı Selahattin Erdoğan da bir konuşma yaptı. Eskişehirspor’un kurucu başkanı merhum Aziz Bolel’in kuruluş çalışmalarına katılmadan önce söylediği ‘’Ben de yaşadığım kentin takımı için bir şeyler yapmalıyım’’ sözlerini anımsatarak, ‘’Aziz Bolel kendisine bu sözleri söyledi ve Eskişehirspor’un kuruluşu için var gücüyle çalıştı. Öylesine muazzam bir çalışma yaptı ki, Eskişehirspor 10 yıl gibi kısa bir zamanda Türk futbolunda tüm tabuları yıktı, bununla da yetinmeyip dünya devi olan takımları Porsuk’un sularına gömdü. Bugün de Emirdağlı Fuat Çapa hocamız ‘’Eskişehirspor için ben de bir şeyler yapmalıyım’’ diyerek kolları sıvadı ve zaman zaman bir taraftar gibi, zaman zaman da bir yönetici gibi çalışarak ‘’Bitti’’ denilen Eskişehirspor’u yaşatmayı başardı. Ona minnettarız!’’

 Konuşması sırasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Selahattin Erdoğan, ‘’Her Eskişehirli’nin asli vazifesi Eskişehirspor’u yaşatmaktır’’ diyerek konuşmasını tamamladı. ESYİAD’ın geleneksel kahvaltı etkinliğine katılan çok sayıda hemşehrimiz salonu ‘’Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES!’’ tezahüratlarıyla inlettiler.

Editör: TE Bilişim