Kapanma aşamasına gelen Eskişehirpor'da taraftarlar harekete geçti. Tesislerde son direniş ismi ile harekete geçen taraftar grupları tüm Eskişehirspor sevdalılarını davet etti. Yapılan açaıklama şöyle; "Yarım asırlık tarihimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız..
Göğsümüzü gere gere geçirdiğimiz şanlı mazimizin son 3 senesi hüsran şarkıları söylemekle geçti. Başarmaya çok yakınken bu günlere gelmek tarifi mümkün olmayan duygular yaşatıyor.
Bu sürecin başlıca sorumlusunu veya sorumlularını hepimiz biliyoruz. Ancak gelinen noktada kulübümüzde kimse kalmadı. Bizler atkılılar olarak şu an Eskişehirspor tesislerine geldik. Yarın akşam kongre saatine kadar burada duracağız. Bu takımın kapanmaması için kellesini koltuğunun altına alacak olan kahramanlarımızı buraya bekliyoruz. 
Gönül ister ki iyi günde ES-ES'li olan, bu şehrin işadamı, idarecisi, atanmışı, seçilmişi kötü günde de yanımızda olsun. Akıl ve gönül birliği yapıp, elini taşın altına sokup ortak bir liste oluştursalardı, olmadı. Yapmadılar, biz de şaşırmadık. 
Bizler olmayana karalar bağlayıp, bahaneler üretecek bir taraftar kitlesi değiliz. Her şeyin farkındayız, sadece ESE-ES'imizin yanındayız. 
Bu saatten sonra yapılabilecek tek bir şey var. Sonuna kadar ve yürekten takımımızın yanında olmak. Vazgeçmemek, pes etmemek, yılmamak. 
Tarih bizi sınıyor, yılmak ya da sonuna kadar savaşmakla. Tarih ne zaman yılmışları, vazgeçenleri yazdı ki? Bizlere düşen safımızı seçmek ve sonuna kadar dövüşmek. Bahane değil, çözüm üretmek..
Eskişehirspor kapanıyor. Vicdanı sızlamayan bugün bizimle olmasın. Safını sonuna kadar mücadele olarak seçen tüm renkdaşlarımızı, iş adamlarımızı, seçilmişlerimizi atanmışlarımızı davet ediyoruz. Arma aşkına, forma aşkına...

#SonDireniş için tesislerdeyiz. Sen de gel..

Editör: TE Bilişim