Eskişehir’de düzenlenen Okullar arası Karate Müsabakasında İkinci olan Şehit Piyade Çavuş Soner Özüpek Ortaokulu öğrencisi Umutcan Demir “Mekânın Cennet Olsun Şehidim” Pankartı açarak büyük alkış aldı.
  Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate Takımı aynı zamanda Şehit Piyade Çavuş Soner Özüpek Ortaokulu sporcusu Umutcan Demir hafta sonu yapılan Okullar arası Karate Müsabakasında Eskişehir 2. Oldu. Kürsüde “Mekânın Cennet Olsun Şehidim” yazılı pankart açan Umutcan Demir müsabakaları izlemeye gelenlere duygulu anlar yaşattı.

Terör olaylarının bir an önce bitmesi gerektiğini söyleyen Demir, “Geçtiğimiz hafta İdlip’de 8 tane asker abimiz şehit oldu. Ardından da Van’da Çığ altında kalan asker abilerimiz şehit oldu. Bunları televizyonda görünce çok etkilendim. Şehit asker abilerimizin evlatları aklıma gelince üzüldüm ve babamla böyle bir çalışma yaptık. Terör nereden gelirse gelsin şiddetle kınıyorum. İnşallah bir daha tekrarını yaşamayız. Bunun içinde biz gençlere çok çalışarak başarılı bir insan olma sorumluluğu düşmektedir. Bu ülkenin birliği, bütünlüğü ileride bizden sorulacaktır. Bunun farkındayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine özellikle yetim kalan şehit çocuğu arkadaşlarımıza, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” Dedi.
Demir ayrıca Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate Takımı hocası Sami Toğay ve Şehit Piyade Çavuş Soner Özüpek Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Kadriye Yüksel’ teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim