Beylikova Yardımlaşma Kültür ve Spor Kulübü Derneği(BEYAD) Başkanı Tolga Savaş, kar yağışı nedeniyle çatı ve çatı direklerinde meydana gelen hasar sonucu kapatılan Yeni Atatürk Stadyumu’nun ne zaman açılacağını sordu.

Eskişehirspor’un  maçlarını oynadığı Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumumuz kar yağışı nedeniyle çatısı ve çatı direklerinde meydana gelen hasar sonucu Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklama ile kullanıma kapatıldığını hatırlatan Savaş, “ Sadece kapatıldığı ve yapılan çalışmaların bitmesiyle tekrar açılacağı yönünde bir açıklama yapılmış olup bir çalışma yapılıp yapılmadığı , hasar durumunun ne boyutta olduğu ile ilgili Eskişehir Gençlik Spor İl Müdürlüğünden ve Toki yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmamıştır” dedi.

Eskişehirspor ile ilgili çalışmalar, açıklamalar ile şehirde tekrar olumlu ve birleştirici bir hava oluştuğunu ifade eden Beylikova Yardımlaşma Kültür ve Spor Kulübü Derneği(BEYAD) Başkanı Tolga Savaş şunları söyledi:

“Sözleşmesini fesih eden ve takımdan ayrılan futbolcular olmasına rağmen  BizBize diyerek yine takımın arkasında birleşilmiştir. Sezonun ikinci yarısı bu hafta başlıyor . Yeni yönetimimiz , yeni teknik ekibimiz ve bizim çocuklardan oluşan kadromuzla BizBize bir kurtuluş savaşı vereceğimiz sezonda taraftarıyla bütünleşen Eskişehirsporumuz kümede kalma yolunda büyük avantaj sahibidir.

Tüm bu olumlu havaya rağmen stadyumda meydana gelen hasarın bir an önce giderilmesi, stadyumun tekrar kullanıma açılması ve 26 Ocak ta oynanacak Adanaspor maçına yetiştirilmesi ile ilgili olarak tüm yetkilileri bir an önce taraftarları bilgilendirici bir açıklama yapmaya ve gerekli çalışmaların başlatılması için göreve davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim