Eskişehirspor Genel Sekreter ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ulaş Entok, belli noktalarında çökmeler meydana gelen  Eskişehir stadyumunun son durumu ile ilgili www.esgazete.com'dan Mustafa Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

Kendilerinin kiracı olması nedeniyle birinci derecede söz sahibi olamadıklarını  belirten Entok, konuyu yakından takip ettiklerinin altını çizdi. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile sürekli temas halinde olduklarını kaydeden Entok, "İlk hafta kendi evimizde oynayacağımız maçı büyük bir ihtimaller başka stadyumda oynayacağız. Şuanda bilirkişinin raporu bekleniyor. Bu rapor doğrultusunda hava şartları da elverirse  çalışmalara başlanacak. Bir süre vermek zor görünüyor"dedi.

Eskişehirspor maçlarını nerede oynayacak sorusuna ise Entok, "BESYO sahasında oynamayı çok isterdik ancak, güvenlik ve Passolig açısından uygun değil.

Eskişehir'e en yakın stadyumda oynamayı istiyoruz. En ağır basan yer Afyonkarahisar stadyumu görünüyor. TFF ile temas halindeyiz. Kesin sonuç Cuma gününe belli olur"dedi.

Editör: TE Bilişim