2017 – 2018 sezonunda Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edecek Selka Spor, sezon öncesi Çanakkale’de gerçekleştirdiği hazırlık kampında sona yaklaştı. 10 gündür devam eden ve günde çift idman şeklinde geçen yoğun hazırlık döneminde, oyuncular ağırlıklı olarak kuvvet ve kondisyon çalıştı.

Hazırlık maçı memnun etti

Aynı bölgede kamp yapan ve sezon içinde kıyasıya bir rekabet halinde olacak iki takım, dostluk çerçevesinde geçen maçta karşı karşıya geldi. Bütün oyuncularını tek tek denendiği maçta, Selka Spor’un takım içi uyumu ve takımdaki dostluk havası sportif direktör Osman Özoğlu’nu memnun etti.

Özoğlu: Doğru iş yapmışız

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Selka Spor Sportif Diretktörü Osman Özoğlu, çalışmalardan memnun olduklarını, takımın yardımsever ve takım oyunu tercih eden tutumunun sezonun anahtarı olacağını belirtti. 19-23 Ağustos’taki İzmir’deki turnuvada takımın daha hazır olacağını sözlerine ekleyen Özoğlu, Lig ve Türkiye Kupası için toplu ve taktik antremanlara ağırlık vereceklerini belirtti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Yenal Kaya, Genel Sekreter Yasin Becer ve Yönetim Kurulu Üyemiz Evren Olcay, kampa katılarak takıma moral verdiler. Milli Piyango ile oynanan karşılaşmayı da takip eden yöneticeler, Cumartesi günü takımla birlikte Çanakkale Şehitliği gezisine katılacaklar.

Editör: TE Bilişim